Red Barnet mangler indsamlere på Bornholm

9. AUG 2018 • 16:44 • AF JAKOB MARSCHNER

Red Barnet mangler indsamlere på Bornholm

Søndag den 2. september samler Red Barnet ved den årlige landsindsamling ind til de dårligst stillede børn i både Danmark og resten af verden. Men organisationen mangler indsamlere på Bornholm.

Red Barnet har gjort det enkelt at være indsamler. Igen i år kan man som indsamler selv vælge sin rute direkte på Red Barnets hjemmeside. Herefter sender Red Barnet en indsamlingsbøtte hjem til indsamlerne på deres adresse.

– Hvis du giver børnene tre timer af din tid, er du med til at redde børneliv, for hver time tæller, når vi samler ind, siger Jonas Keiding Lindholm, genralsekretær for Red Barnet.

– Red Barnet kan ikke se stiltiende på, at børn i Danmark eller ude i verden får ødelagt deres muligheder for at være børn. Vi kan ikke acceptere, at de ikke trives, ikke kommer i skole eller er udsat for vold eller overgreb. Alle børn har ret til en god og tryg opvækst, siger han.

– Derfor går pengene fra dette års landsindsamling til, at alle børn kan få mulighed for at udleve deres fulde potentiale, leve i tryghed og få en ordentlig skolegang.

Som eksempel på behovet nævner Red Barnet, at omkring 327.000 børn fra det stasløse Rohingya-folk stadig ikke bliver undervist, efter at de sidste år flygtede til Bangladesh på grund af overgreb i deres hjemland Myanmar.

– Rohingya-børnenes behov er et godt eksempel på, hvordan vores samlede indsats kan gøre en afgørende forskel for børn, siger Jonas Keiding Lindholm.

Man kan melde sig som indsamler på internetadressen tilmeld.redbarnet.dk.

SENESTE NYHEDER

12. DEC 2018 • 19:32 FOR ABONNENTER
Landmænd på skolebænken: Der skal styr på sprøjteposen
12. DEC 2018 • 19:09 FOR ABONNENTER
Gazelle i Klemensker: Vi er ikke færdige med at vokse
12. DEC 2018 • 17:32 FOR ABONNENTER
Har du kommentarer til Nexøs nye hotel- og kulturområde?
12. DEC 2018 • 16:19
Campus fik sin pris
12. DEC 2018 • 15:22 FOR ABONNENTER
Jagten på Peter Lofts afløser er den mindst mulige

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste