Minibrandbil sikrer gæsterne på en knastør festivalplads

9. AUG 2018 • 08:14 • AF MIE MØLBAK

Minibrandbil sikrer gæsterne på en knastør festivalplads

Gæsterne på årets Wonderfestiwall kan føle sig helt trygge på den knastørre festivalplads. En særlig minibrandbil er klar til hurtig udrykning, hvis der pludselig opstår brand på pladsen.

Det fortæller Wonderfestiwall i en pressemeddelelse.

Festivalen har indgået en sponsoraftale med Bornholms Brand, der skal finansiere minibrandbilen. Det er en såkaldt ATV, der hurtigt kan komme frem på festivalen, hvis uheldet er ude.

Brandbilen bliver betjent af uddannede frivillige brandmænd, som skal være med til at sikre naturen og skabe tryghed blandt de mange gæster.

Falder på et tørt sted

– Vi er rigtig glade for, at Bornholms Brand har trådt til her i sidste time og gjort det muligt at få denne minibrandbil til øen. Vi har brugt lang tid på at tænke i løsninger for at sikre gæster og natur i denne ekstreme tørke, og dette er et ønskescenarie for festivalen, siger Daniel Mühlendorph.

Ligesom resten af Bornholm er festivalpladsen og campingarealet ved Slotslyngen præget af den ekstraordinære sommertørke. Derfor behøvede Bornholms Brand heller ikke lang betænkningstid, da der opstod en mulighed for at leje ATV-brandbilen fra Fyn, fortæller administrerende direktør Morten Holten.

– Som hele Bornholms forsikringsselskab ser vi det som en vigtig og helt naturlig opgave at skabe tryghed og sikkerhed for både bornholmerne og de mange turister, der kommer hertil i forbindelse med Wonderfestiwall. Jeg er glad for, at Bornholms Brand kan bidrage til at give festivalgæsterne en god oplevelse og samtidig værne om den unikke natur i området, siger Morten Holten og tilføjer:

– Jeg regner med, at festivalgæsterne er ekstra opmærksomme på brandfaren i de tørre omgivelser. Så forhåbentlig ender minibrandbilen med kun at blive et festligt indslag i løbet af de fire dage.

SENESTE NYHEDER

18. JUN 2019 • 19:48 FOR ABONNENTER
Folkemøde-mast ødelagde tv-billeder
18. JUN 2019 • 18:11 FOR ABONNENTER
Samarbejde redder sankthans - Rønnes bålfest genopstår

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. JUN 2019 • 08:52
Lyn var årsag til brand
17. JUN 2019 • 13:15
Brud på vandledning

Mest læste