Feltet er klar til årets største løb på travbanen
Foto: Torben Ager

8. AUG 2018 • 20:48SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Feltet er klar til årets største løb på travbanen

Det første udtagelsesløb til det bornholmske mesterskab blev et utroligt flot og spændende løb, hvor intet var afgjort før indtil kort før mål. Fra start var det Return To Sweden med Rene Kjær i vognen der snuppede spidsen foran Jetset Onion og Wega Vang, Jetset Onion fik hele vejen den tunge udvendige gang, medens favoritten Wega Vang blev placeret i andet par udvendigt.

Med en omgang tilbage sendte Ole Møller Amadillo C N ud i tredje spor, men den blev træt til sidst. Return To Sweden holdt til målstregen. Andenpladsen gik overraskende til Spirit Laser. Derefter fulgt San Siro og Presley, så de er klar til den 19. august. Den hidtidige favorit til titlen Wega Vang skal således håbe på et wildcard for at komme med til BM.

I andet udtagelsesløb sad Frank Mikkelsen i spids fra start til mål med Any Given Monday. Hele vejen var det med Aston Martin udvendigt, medens favoritten Solon sad i andet par udvendigt hele vejen, Aston Martin holdt stærkt til andenpladsen.

Goal Tooma fik optimalt udbytte på tredjepladsen efter et løb i ryg på den førende. Solon kvalificerede sig akkurat med fjerdepladsen.

I forbindelse med løbene onsdag aften var der efter udtagelsesløbene sporvalg til det bornholmske mesterskab der afvikles søndag den 19. august. De ti deltagere fik følgende startspor: 1. Any Given Moonday, 2. Return To Sweden, 3. Aston Martin, 4. Presley, 5. Solon, 6. San Siro, 7. Spirit Laser, 8. Goal Tooma, 9. Santana Ås og 10. Wega Vang

I den bragende sommervarme onsdag aften blev Stefan Lind-Holm den helt store triumfator med hele tre sejre, vinderhestene var Billgate, Global Tinghøj og Countrygirl D F.
Aftenens program blev indledt med første afdeling af Septemberprisen, hvor Billgate leverede en rigtig god præstation, efter fornuftig kørsel af Stefan Lind-Holm, der tidligt placerede Billgate i andet par udvendigt, medens gæstende Rene Kjær svingede taktstokken oppe foran med One Way Home.

Med knap halvdelen af løbet tilbage sendte Frank Mikkelsen Alfred Silk til angreb nede fra køen og var tidligt oppe og udfordre den førende. Den koblede grebet ind i opløbet og synes på vej mod sejren. Men kort før mål blev den fanget af Billgate der vandt foran Alfred Silk og Rock Okay.

V5-spillet gav 5.680 kroner til 18 rækker med fem rigtige på kombinationen: 1-2-4-9-3.

V4-spillet gav 2.368 kroner til 114 rækker med fire rigtige på kombinationen: 5-5-1-2

Dagens samlede omsætning blev 772.145 kroner, hvoraf de 153.802 kroner var spillet på banen.

Mest læste