Lav selv lejekontrakter med Legal Desk

SPONSORERET AF LEGALDESK.DK

Lav selv lejekontrakter med Legal Desk

Hvis du har prøvet at udleje før, er du måske bekendt med de gængse kontrakt-skabeloner, som tilbydes rundt omkring på nettet. I den forbindelse har du måske også erfaret, at disse skabeloner ofte skal ændres og tilpasses igen og igen, da de er bygget op omkring en “one size fits all”-model. Du har måske været i tvivl om, hvorvidt skabelonen er juridisk sikker for både dig og din lejer; hvordan og hvorledes med kontraktens omfang og ikke mindst - hvad med gyldigheden? Alt dette behøver du ikke skænke en tanke mere, da du nu selv kan lave lejekontrakter med Legal Desk. Processen er gjort nem, så du hurtigt og sikkert kan lave dine lejekontrakter selv - uanset om du har erfaring med udlejning eller er helt grøn.

Hvad er fordelen?
Fordelen ved Legal Desks lejekontrakt er, at den indeholder §11, som beskriver “særlige vilkår” for perioden. Under dette punkt har du som udlejer mulighed for at skrive, at lejer eksempelvis kun må male væggene i hvid, eller at lejer ikke må ryge i lejemålet. Omvendt er det også vigtigt, at lejer her er opmærksom på, hvad der beskrives under dette punkt. I lejekontrakten fra Legal Desk bliver der taget stilling til alle de vilkår, der kan høre ind under §11, idet kontrakten udformes. Det betyder, at risikoen for konflikt og misforståelser mellem lejer og udlejer mindskes betydeligt, fordi kontrakten klart og tydeligt beskriver de vilkår der gælder for lejemålet.

Lav lejekontrakt her

Hvem kan bruge lejekontrakten?
Alle der skal udleje bolig til privat brug kan bruge lejekontrakten. Lejekontrakten indeholder alle de nødvendige og anbefalede punkter, som sikrer både lejer og udlejer. En del udlejere bruger en skabelon, som skal tilpasses de specifikke forhold for lejemålet eller laver sin egen lejekontrakt og derfor er usikker på gyldigheden af indholdet. Dette kan være tilstrækkeligt, men hvis du vil være sikker på dels kontraktens gyldighed, dels gøre udformningen af kontrakten lettere, kan du nemt og billigt lave lejekontrakten på legaldesk.dk, hvor du blot udfylder en formular. Derefter modtager du din lejekontrakt digitalt, klar til underskrift.

Hvordan gør jeg?
Når du laver en lejekontrakt med Legal Desk, skal du blot udfylde en formular på hjemmesiden. I formularen bliver du stillet alle de nødvendige og relevante spørgsmål, som en advokat eksempelvis ville stille dig til samme formål. Når du er tilfreds med dine svar, går du videre til betaling. Så snart betaling er gennemført, får du adgang til det færdige dokument. Dokumentet bliver herefter opbevaret i dit personlige arkiv på hjemmesiden, så det altid er tilgængeligt for dig, hvis du skulle få brug for det igen.

Lav lejekontrakt her


Mest læste