Rasmus Quaade: Vi har det stærkeste hold og det mindste budget
Simon Dam Hansen assisterer Rasmus Quaade efter enkeltstarten. Foto: Tommy Kaas

4. AUG 2018 • 20:15SPORT • AF TOMMY KAAS I NYKØBING F.

Rasmus Quaade: Vi har det stærkeste hold og det mindste budget

Stillingen i holdkonkurrencen siger det. Nu siger kaptajnen det også: BHS-Almeborg Bornholm, det lille, undertippede mandskab, der i disse dage spiser kirsebær med de store i PostNord Danmark Rundt, er i besiddelse af feltets stærkeste ryttere.

Det siger Rasmus Quaade efter fire etaper af den danske rundtur, som lørdag foreløbigt kulminerede med en førsteplads i holdkonkurrencen og en samlet andenplads til netop Quaade.

– Vi har det mindste budget, men vi forstår altså at optimere de helt rigtige steder, og det gør os meget stærke, siger Rasmus Quaade.

Han er klar over, at det kan provokere nogle af konkurrenterne, når han kalder sine holdkammerater for de bedste i et felt, der også består af World Tour-hold og nogle af Danmarks bedste cykelryttere.

– Selvfølgelig vil nogle være fortørnet over det, men jeg ved, hvad mine holdkammerater kan levere, og jeg ved, at jeg har et ufattelig stærkt mandskab med et fantastisk sammenhold med mig, siger Rasmus Quaade.

Søndag skal han forsøge at fastholde sin placering og slutte på en – for BHS-Almeborg – nærmest drømmeagtig podieplads på Frederiksberg.

– Jeg er stolt. Jeg er virkelig, virkelig stolt af det her, siger Rasmus Quaade.

– Men vi skal også bevare roen, for jeg står altså ikke på det podie endnu. Den skal køres hjem i morgen, siger han.

Der køres søndag fra Faxe til Frederiksberg, og PostNord Danmark Rundt slutter med 10 traditionsrige omgange og opløb på Frederiksberg Allé.

BHS-Almeborg
Sådan ligger BHS-Almeborgs ryttere inden sidste etape:

2. Rasmus Quaade +0,32
9. Christoffer Lisson +1,11
14. Magnus Bak Klaris +1,29
69. Martin Toft Madsen +9,31
108. Emil Toudal +21,56
113. Nicklas Amdi Pedersen +26,28


Mest læste

13. JUL 2019 • 19:49 FOR ABONNENTER

Træneren savner opbakning til Nexøs nye projekt