Bjarne Riis: Quaade kommer til at gøre det godt på enkeltstarten
Rasmus Quaade. Foto: Tommy Kaas

3. AUG 2018 • 21:12SPORT • AF TOMMY KAAS I VORDINGBORG

Bjarne Riis: Quaade kommer til at gøre det godt på enkeltstarten

Manden i førertrøjen, belgiske Wout van Aerts, sidder med gode kort for at vinde PostNord Danmark Rundt. Hans giftigste konkurrenter er 21 sekunder efter ham, og med en god enkeltstart kan belgieren vinde det danske cykelløb, som slutter søndag.

Men tidligere cykelrytter og nuværende holdejer på Team Waoo, Bjarne Riis, er ikke klar til et give Wout van Aerts førstepræmien endnu. 20 sekunder er ikke meget på en 19,1 kilometer lang enkeltstart, påpeger han over for DR1.

– Jeg tror, at Rasmus Quaade kan køre rigtig, rigtig godt og måske gå hen og overraske, siger Bjarne Riis til DR.

BHS-Almeborg-rytteren har siddet fint med feltet hjem på de tre første etaper og har altså 21 sekunder op til førertrøjen.

Selv sagde han i går til Bornholms Tidende, at målet fortsat er top-10, men Bjarne Riis ser altså perspektiver i den 28-årige rytter fra bornholmerholdet.

– Men måske er der også andre, som vi endnu ikke kender så godt, der kan gå hen og gøre det godt, siger Bjarne Riis til DR.

BHS-Almeborgs Martin Toft Madsen, der er tredobbelt dansk mester i enkeltstart, er den store favorit til at tage etapesejren i morgen, men han er langt efter i klassementet og ikke i spil til en samlet sejr.

20. APR 2019 • 11:48 FOR ABONNENTER

Aa Kirke funklede ved genåbningen

20. APR 2019 • 10:01 FOR ABONNENTER

Pinds perspektiv: De små samfunds storhedstid

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag