Rasmus Quaade: Målet er stadig top-10
Rasmus Quaade - målet er stadig top-10. Foto: Tommy Kaas

3. AUG 2018 • 08:39SPORT • AF TOMMY KAAS

Rasmus Quaade: Målet er stadig top-10

21 sekunder ser ikke ud af meget, men i PostNord Danmark Rundt kan belgieren Wout van Aerts føring blive svær at få has på.

Det mener Rasmus Quaade, i dag begiver sig ud på tredje etape af det store danske cykelløb. Feltet skal fra Næstved til Vordingborg og tilbagelægge 178,4 kilometer, inden der er opløb ved Gåsetårnet i eftermiddag.

I den samlede stilling ligger både Rasmus Quaade og Christoffer Lisson godt til efter de to første etaper. Lisson er nummer 11, og Quaade er nummer 15 – og begge har altså 21 sekunder op til førstepladsen.

For Rasmus Quaade handler det fortsat om at nå top-10, selv om det kan se en smule konservativt ud efter to fornemme etaper af bornholmerholdet.

– Men hvis jeg for eksempel sagde, at jeg gik efter top-3 og “kun” fik en femteplads, skulle jeg så være skuffet over det? Det mener jeg jo ikke, siger Rasmus Quaade.

PostNord Danmark Rundt fortsætter i weekenden med enkeltstart lørdag, hvor de to bornholmske klassementshåb ser ud til at have gode vilkår. Quaade blev treer til DM i enkeltstart, og Lisson sluttede som nummer otte. Derudover har holdet den danske mester Martin Toft, som går efter at tage holdets første etapesejr nogensinde i PostNord Danmark Rundt.

Løbet slutter søndag med femte etape til Frederiksberg.

SENESTE NYHEDER

22. AUG 2019 • 18:47 FOR ABONNENTER
Forskere vil have bornholmere i tale: Hvad er livskvalitet?

MEST LÆSTE SPORT

22. AUG 2019 • 09:21SPORT
Magnus Cort forlader Astana-holdet

Mest læste