Fighter blev snydt for tur på podiet: Forhåbentlig får jeg pengene
Nicklas Amdi Pedersen – fornem start på PostNord Danmark Rundt. Foto: Tommy Kaas

1. AUG 2018 • 20:47SPORT • AF TOMMY KAAS I AALBORG

Fighter blev snydt for tur på podiet: Forhåbentlig får jeg pengene

Nicklas Amdi Pedersen gjorde en fornem figur for BHS-Almeborg Bornholm, da PostNord Danmark Rundt blev indledt onsdag.

Hele dagen sad han i et udbrud, som han selv havde taget initiativ til, så det var en træt cykelrytter, der mødte Bornholms Tidende efter etapen.

– Jeg har været styrtet og har forstuvet min finger, så det er ikke blevet til så meget træning på det seneste. Så det handlede om lige at komme ud og mærke benene, fortæller Nicklas Amdi Pedersen.

Da han vandt den samlede spurtkonkurrence efter dagens fire første indlagte spurter, kunne han notere en fin succes for BHS-Almeborg – og en pengepræmie på 1.000 euro.

– Det var fedt. Det var en god dag, siger Nicklas Amdi Pedersen.

Kaos i kulissen

Desværre betød lidt kaos i PostNord-kulissen, at den ventede tur på podiet ikke lod sig gøre. Den store check og repræsentanter fra Sparekassen Vendsyssel var ikke på stedet, og derfor måtte Nicklas Amdi Pedersen vente forgæves på folkets hyldest.

– Forhåbentlig får jeg pengene, griner cykelrytteren, som håber, at der kommer nye muligheder for at komme på podiet i PostNord Danmark Rundt.

Lige nu glæder han sig over den første etape for bornholmerholdet.

– Vi fik tv-tid. Det var mål nummer et. Mål nummer to var, at Lisson og Quaade ikke skulle tabe tid. At de oven i købet bliver noget på etapen, det er bare bonus, siger Nicklas Amdi Pedersen.

Mest læste