Er du klar til sommerens havefest?

SPONSORERET AF SKJOLD-BURNE.DK

Er du klar til sommerens havefest?

Sommeren har vist sig fra sin bedste side i år 2018, og det ser ud til at fortsætte. Hvorfor ikke fejre det med at holde en skøn have fest med venner og familie? Det behøver bestemt ikke at være besværligt at stable en hyggelig eftermiddag og aften på benene. Lav eventuelt en fælles løsning, hvor alle gæster bidrager med en lille ting til en hyggelig aften. Nogle kan komme med drinks eller mad, imens andre kan komme med nogle ekstra havestole eller borde.

Lækre snacks og friske drinks
I sommervarmen er det vigtigt at servere noget mad, men det må helst heller ikke være for tungt. Ingen orker at spise en eller anden tung ret i varmen, men det er samtidig vigtigt at få lidt mad indenbords. I kan vælge at lave den helt store grillfest med forskelligt kød og grøntsager med et par friske salater til. Aubergine, majs og peberfrugter er super lækre at grille – tilsæt evt. lidt parmesan ost. Lav en lidt fyldig salat med bulgur og en frisk version med spinat, vandmelon og feta.

Når det kommer til drinks, er en af sommerens mest populære den italienske Aperol Spritz. En kold rosé er det oplagte valg under maden. Senere på aftenen når der skal stærkere sager på bordet, er den populære Gin Hass et rigtig godt valg. Når du skal købe vin og spiritus, kan du gå online hos Skjold Burne vinhandel. Du kan også få gode råd og vejledning i din nærmeste lokale forretning.
Find din nærmeste vinhandel her.

Sommersjov og leg
En havefest er den oplagte lejlighed til at gøre noget lidt anderledes og arrangere nogle gode aktiviteter. Det kan være de klassiske havespil som kroket, kongespil eller petanque. Hvis I er lidt mere kreative, kan I også arrangere forskellige stafetter, ølbowling eller gæt & grimasser. Alle lege bliver bedre og sjovere udenfor.


Mest læste