Waoo tilbyder nu den populære internettjeneste Pixel.tv som tv-kanal

SPONSORERET AF WAOO.DK

Waoo tilbyder nu den populære internettjeneste Pixel.tv som tv-kanal

Nu gør Waoo i samarbejde med Pixel.tv det muligt for danskerne at se endnu mere gaming. Danskerne er ramt af e-sport feberen, og det vil Waoo være med til at gøre noget ved.

Der er en tendens til en stadig stigende interesse for eSport og gaming i Danmark. Som et resultat af dette gør Waoo det muligt for deres kunder med tv-boks at se Pixel.tv fra slutningen af november. Og det fungerer på samme måde som med øvrige TV-kanaler.

Pixel.tv er en populær internettjeneste, som altså nu bliver mulig som tv-kanal. Det bliver også aktuelt at kunne tilgå Pixel.tv via Waoo’s TV streaming løsning – som nu indeholder et endnu større antal tv kanaler - som nemt kan tilgås fra alle enheder.

Pixel.tv er stiftet af Thomas Bense, og tilbyder live-TV med bl.a. kendte danskere, som gamer. Der tilbydes ikke blot live-TV, men også arkivmateriale.

Pixel.tv tester også gaming-udstyr, og du kan derfor selv blive klogere på, hvilket udstyr der egner sig bedst til forskellige typer gaming. Kanalen tilbyder altså gaming fra forskellige vinkler, som også indebærer afvikling af konkurrencer, som du kan deltage i.

Et samarbejde om gaming, der vil komme alle parter til gode
I takt med, at interessen for gaming er stigende, har TV-vanerne flyttet sig, og TV omhandlende gaming er blevet mere efterspurgt. Waoo er derfor glade for, at de fremover vil kunne levere endnu mere TV af høj kvalitet, som er tilpasset den voksende interesse for gaming.

Waoo har dog i forvejen et stort fokus på eSport, og er faktisk den TV-udbyder med størst fokus på eSport og gaming. Dette kommer til udtryk ved, at eSport tilbydes i deres TV-pakke som eSportsTV.

Waoo sponsorerer herudover eSportsholdet Tricked, og er tillige navnesponsor for Waoo CS:GO Ligaen, samt Waoo FIFA Liga. Der er altså i forvejen lagt stort fokus på eSport hos Waoo, og derfor var samarbejdet med Pixel.tv oplagt.

Jørgen Steensgaard, administrerende direktør for Waoo, mener, at Pixel.tvs tilgang til gaming passer perfekt til fiberselskabets profil.

Waoo er dog ikke de eneste, som er begejstret for samarbejdet - det er Pixel.tv også, ifølge Thomas Bense. Dette betyder netop, at Pixel.tv kan nå endnu længere ud til danskerne, hvilket Bense mener vil komme alle parter til gode.

Thomas Bense er bl.a. kendt som spilekspert på TV2, og har førhen også været en del af gaming-universet.


Mest læste