Magnus Cort får heltemodtagelse på Bornholm
Foto: Astana

29. JUL 2018 • 10:44SPORT • AF TOMMY KAAS

Magnus Cort får heltemodtagelse på Bornholm

Mandag klokken 15.30 lander den bornholmske Tour de France-helt Magnus Cort i Bornholms Lufthavn efter tre uger med verdens største cykelløb.

Med sig i bagagen har han en enestående triumf. Den 25-årige bornholmer vandt nemlig sidste søndag en Tour de France-etape og skrev sig ind i historiebøgerne som en af de ganske få, der kommer til at opleve dét.

Det vil man gerne fejre i Bornholms Cycle Club, som inviterer til et arrangement i Bornholms Lufthavn, hvor Magnus Cort skal ønskes tillykke med den flotte præstation og hyldes af baglandet.

– Magnus startede sin cykelkarriere hos Bornholms Cycle Club , før karrieren bragte ham til det store udland, hvor det efterhånden er blevet til en del flotte sejre. Etapesejren i Tour de France er dog noget særligt, lyder det fra cykelklubben.

– Bestyrelsen i Bornholms Cycle Club synes, at Magnus' Tour de France-sejr fortjener at blive fejret, når han ankommer til Bornholm. Derfor vil vi gerne opfordre til, at så mange af jer som muligt møder op i Bornholms Lufthavn mandag den 30. juli kl. 15.30.

Tour de France slutter med sidste etape til Paris i dag. Her har Magnus Cort på forhånd proklameret, at han vil forsøge at køre med i massespurten på Champs-Élysées.

21. JUL 2019 • 10:40 FOR ABONNENTER

Udstilling på hospitalet: Kunstner frygter vrede opkald

21. JUL 2019 • 09:00 FOR ABONNENTER

Nu løber hun maraton nummer 200

21. JUL 2019 • 07:40 FOR ABONNENTER

Forening hjælper og neutraliserer vildkatte: Indsatsen virker

Mest læste