Flere foreninger er med til at arrangere Etape Bornholm: Det er rigtig positivt
Foto: Jens-Erik Larsen

27. JUL 2018 • 14:26SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Flere foreninger er med til at arrangere Etape Bornholm: Det er rigtig positivt

I løbet af ugen har mere end 250 frivillige hjulpet til at få alt til at klappe i Etape Bornholm. Så mange frivillige kan arrangørklubben Viking Atletik ikke selv mønstre midt i sommerferien. For at skaffe hjælpere nok har atletikklubben derfor indgået aftaler med flere nye idrætsforeninger.

Tidligere har Bornholms Cycle Club og Hasle Idrætsforening samarbejdet med Viking Atletik om afviklingen af Etape Bornholm. Men i år er flere idrætsforeninger kommet med i “familien”. Både Knudsker Idrætsforening, Nyvest Skytteforeningen, Aakirkeby Idrætsforening og en petanquesammenslutning har hjulpet med forskellige opgaver.

– Det synes vi er rigtig positivt, for på den måde gør vi også Etape Bornholm til et event for hele øen, fortæller Claus Clausen fra Viking Atletik. Han tror, at der kommer endnu flere foreninger med fremover:

– Jeg kan godt forestille mig, at vi udbygger i de kommende år. Hvis der er behov for det, kan det sagtens være, at der kommer flere med allerede til næste år, siger Claus Clausen.

Mest læste