Sjældent syn i skoven var en filmoptagelse

22. JUL 2018 • 09:10 • AF REDAKTIONEN

Sjældent syn i skoven var en filmoptagelse

Troldeskoven ved Stammershalle vrimlede mandag i denne uge med et sjældent syn – hele 20 rødhårede børn i alle aldre myldrede rundt i de eventyragtige omgivelser.

Børnene var mødt frem for at være børnestatister i en reklamefilm for det bornholmske tøjhus Nord + Nord i Nexø.

I sidste uge efterlyste tøjvirksomheden rødhårede børnestatister til filmen, og da var firmaets mailbox ved at bryde sammen.

- Opslaget opnåede 13.000 likes, mere end 5600 delinger og mere end 4800 kommentarer. Det var dermed ikke svært at finde statister til Nord + Nords kommende reklamefilm, men til gengæld gav det lidt ekstra arbejde i at udvælge blandt de mange interesserede rødhårede børn, fortæller virksomheden.

Det økologiske tøjhus Nord + Nord producerer børnetøj i brandet Okker-Gokker Organic og Valhalla Reunion, og ejes af parret René Lund og Ingeborg Griegel.

De har allieret sig med strategisk rådgiver Maria Barslund og filmproducer Daniel Mühlendorph for at få indfanget virksomhedens identitet i en film, hvor temaet er et eventyrunivers med rødhårede børn, og Ingeborg Griegel med sit velkendte røde og meget lange hår.

Udover optagelserne i Troldeskoven ved Stammershalle, skal der også optages ved Hammershus, Middelaldercentret og ved stranden. I filmen indgår også heste og rovfugle fra Bornholms Rovfugleshow.

Tøjhuset Nord + Nord har hovedsæde i Nexø, og driver både en fysisk butik her og en webshop.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. OKT 2018 • 08:27
Dreng sigtet for vold

Mest læste