Motorcyklerne har overtaget: Harley-træf i weekenden

13. JUL 2018 • 15:13 • AF JESPER GYNTHER

Motorcyklerne har overtaget: Harley-træf i weekenden

Som mange nok har bemærket, er der mange motorcykler på Bornholm i disse dage. Der er nemlig Harley Davidson-træf ved Lejrplads Bavnehøj fra fredag til søndag, som forventes at have deltagelse af omkring 1.300-1.400 deltagere, fortæller Sebastian D. Gren-Hansen, formand for den bornholmske afdeling af Harley Davidson-klubben.

– Vi ved ikke, hvor mange der kommer, for vi har ikke noget tilmelding eller noget. Det er rent gætværk. Men det er steget år for år, og sidste år slog vi rekord med lige knap 1.200 deltagere, og vi forventer, der kommer lidt flere i år, siger han.

Hvad er dit bud på, at det bliver ved med at vokse?

– Budskabet bliver spredt rundt omkring. Og så må vi jo tilsyneladende levere et godt træf. Og så selvfølgelig omgivelserne og Bornholm i sig selv trækker jo selvfølgelig også.

– Der er rigtig mange, der også tager en ferie samtidig med. Og mange kører jo fra vores træf om søndagen og tager så ud på øen og er på campingplads osv.

Åbent hus lørdag

Det er 25. gang, der bliver afholdt Harley Davidson-træf på Bornholm, og deltagerne kommer både fra Bornholm og resten af Danmark, men også fra lande som Sverige, Norge, Finland, Tyskland og andre lande fra Europa.

De sover alle i telt på Lejrplads Bavnehøj tæt ved lufthavnen, og det er især oplevelserne på teltpladsen, der gør træffet til en god oplevelse.

– Træf går ud på, at man slår et telt op, og så mødes man med en masse andre, der har samme interesse for Harley Davidson, og snakker med dem, drikker lidt øl, hører en masse musik og bare hygger sig. Ja, det er sådan set det, det går ud på.

– Og så er der mange, der kører ture. Mange tager en tur til Gudhjem, Snogebæk eller Allinge. Eller tager hele øen rundt, det er der mange, der gør. Og mange spiser ude. Så træffet giver noget til hele Bornholm, siger han.

Hvis man har lyst til at se motorcyklerne, så er der åbent hus i morgen, lørdag, kl. 14-17 på Lejrplads Bavnehøj. Selve træffet varer fra fredag til søndag, og indgangsbeløbet på 20 kroner går ubeskåret til børneafdelingen på Rønne Sygehus.

– Det er også en vigtig detalje. Det har vi gjort forrige år også, fortæller Sebastian D. Gren-Hansen.


SENESTE NYHEDER

24. JUN 2019 • 16:27 FOR ABONNENTER
Mange gode fund på genoplivet loppemarked
24. JUN 2019 • 15:24 FOR ABONNENTER
Se billederne: Italiensk trafikkaos på Nørresand
24. JUN 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER
Mandagens leder: Med verden for fødderne
24. JUN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. JUN 2019 • 08:21
16-årig åbner ny isbar i Rønne
23. JUN 2019 • 09:07
Ny optiker på vej

Mest læste