Hold ferie på den fantastiske Solskinsø!

SPONSORERET AF HELSEBOOST.DK

Hold ferie på den fantastiske Solskinsø!

Bornholm er et af de helt specielle steder i Danmark, hvor solen ikke er en mangelvare. Bornholm bliver igen og igen fremhævet som lige nøjagtig dét sted i landet, hvor solen i gennemsnit skinner mest, og derfor er der ingen tvivl om, at Bornholm er et dejligt sted at feriere.

Øen i Østersøen er lig med masser af kulturelle oplevelser og charme, og når vejret er fantastisk, så kan man hurtigt glemme, at man faktisk stadig er indenfor Danmarks grænser. Hvad man dog ikke må glemme er, at solen kan gøre meget skade, hvis man ikke passer på, og solcreme er et must - også selvom vi befinder os på de nordlige breddegrader!

Sommer og sol harmonerer ikke med vores sarte hud!
Når man en sjælden gang imellem får en sommer med masser af sol og varme i Danmark, så har mange danskere en tendens til at glemme, at solen ikke kun bringer gode ting med sig. Sikker solbadning er noget af det, som danskerne glemmer alt om, når de besøger en fantastisk solskinsø som Bornholm, men du bør være virkelig opmærksom på netop dette, når du nyder en kold øl ved havnen i Gudhjem.

Den danske hud er ikke skabt til solens farlige UV-stråler, og derfor bør du bestemt overveje at smøre et godt lag faktor 30 på, inden du nyder din ferie ved stranden!

Oplev de legendariske rundkirker - og undgå middagssolen!
Bornholm er en guldgrube, når det kommer til kulturelle oplevelser, og øen er en perle i den danske del af Østersøen. Her finder du masser af ruiner, kirker og smuk natur, som man ikke finder andre steder i landet, og netop derfor lokker øen masser af turister til år for år.

Særligt de smukke rundkirker er noget, man skal se med egne øjne, og man kan med fordel gå på opdagelse i disse, når middags solen alligevel står på sit højeste. Hammershus og andre friluftsruiner kan man med fordel gå på opdagelse i, når formiddagskaffen er indtaget - her er solen ikke så skadelig, når man husker solcremen!

Bornholmerne er venlige og gæstfrie
Noget af det første, man opdager, når man starter sin ferie på solskinsøen er, at bornholmerne er venlige og meget gæstfrie folk. Deres kærlighed til øen er noget, der smitter af på turisterne, og der er ingen tvivl om, at bornholmernes gemyt er med til at lokke folk til øen år efter år.

Du kan roligt sidde i den varme aftensol og nyde en gang røget sild med alt det, der hører sig til i selskab med de lokale - de har med garanti nogle sjove historier og anekdoter at dele med dig!


17. JUL 2019 • 19:12 FOR ABONNENTER

Leder: Tænk jer om, inden I trækker politikerne ned i sølet

17. JUL 2019 • 18:08 FOR ABONNENTER

Politiker om konflikten i Snogebæk: Monopol er sjældent godt

17. JUL 2019 • 17:20

Nexøs byfest får dansetelt

17. JUL 2019 • 16:37 FOR ABONNENTER

Aldrig har der været så mange turister

17. JUL 2019 • 15:30 FOR ABONNENTER

Kommunen opgiver nye boliger nord for Rønne

Mest læste