Aktiv ferie på Bornholm er et hit!

SPONSORERET AF BEDSTE10.DK

Aktiv ferie på Bornholm er et hit!

Danskerne dyrker motion som aldrig før. På trods af en stadigt mere travl hverdag, hvor tiden er meget knap, så er vores sundhed kommet på landkortet som aldrig før - og dette viser sig også i vores rejsevaner. Mange er begyndt at cykle på mountainbike eller løbe lange ture i den skønne, danske natur, og af netop denne grund er flere begyndt at tage på en aktiv ferie til Bornholm.

Den fantastiske, brutale klippeø giver en masse skønne naturoplevelser, som ikke kan fås andre steder - og denne natur nydes bedst, når kroppen bliver udfordret på samme tid!

Hold styr på din træning - også selvom du kun går ture!
En aktiv ferie kan have mange forskellige betydninger, og selvom du måske kun går lange ture, så er det stadig en aktiv ferie i forhold til at ligge på stranden og dase. Motion og sundhed hænger unægteligt sammen, og hvis du vil have bedre styr på din krop, så bør du holde styr på din træning.

Én måde at gøre dette på er med en af de bedste skridttællere på markedet, der kan give dig info om antal skridt og dit generelle aktivitetsniveau. Du vil med garanti opleve, at en skridttæller er en god rejsekammerat, når du begiver dig ud i det smukke, bornholmske landskab - og det kan give dig motivation til at bevæge dig endnu mere!

Unik natur og masser af udfordringer
Bornholm er på mange måder det tætteste, vi kommer på et bjerglandskab i Danmark. Selvom stigningerne måske ikke helt lever op til betegnelsen, så bærer landskabet præg af masser af klipper og stensætninger, som leder tankerne hen på smukke bjerge i Alperne.

Af netop denne grund er landskabet skabt til en aktiv ferie, hvor både udfordrende løb og teknisk svære mountainbike-ruter er på menuen. Uanset hvilken type motion, du er mest til, så finder du rig mulighed for at udfolde dem på Bornholm, og der findes en række kort og hjælpsomme guides, der viser dig, hvor aktiviteterne kan foregå. Du behøver med andre ord ikke at tage til Sydfrankrig for at få udfordrende landskaber til en aktiv ferie - og Bornholm er også garant for masser af sol og varme om sommeren!

Mulighed for at leje udstyret på stedet
Når man tager afsted på ferie, så er det ikke altid, at der er plads i bilen til alle de ting, man kunne tænke sig at benytte på destinationen. Her kommer særligt cykler og andet pladskrævende udstyr i anden række, og derfor kan man have et behov for at leje udstyr, når man kommer frem. Der er heldigvis rig mulighed for at leje forskelligt udstyr på Bornholm, hvor du fx. nemt kan finde en god mountainbikecykel til din aktive ferie.

Herudover har du flere steder mulighed for at få professionel sparring med folk, der virkelig kender Bornholm ind og ud. Med andre ord er Bornholm et fantastisk sted at udøve den sport, man holder mest af; her kan du kombinere lækkert vejr med en aktiv livsstil!


Mest læste