Giv et smykke i gave som symbol på en begivenhed eller skab smukke minder sammen

SPONSORERET AF KARAT24.DK

Giv et smykke i gave som symbol på en begivenhed eller skab smukke minder sammen

Smykker kan være mange ting: Ringe, halskæder, øreringe, armbånd, ankelkæder, ure eller noget helt syvende. Fælles for alle disse smykker er, at de ofte repræsenterer noget. De er derfor ikke bare en kold genstand, men et minde med en vis form for affektionsværdi. Smykker er noget af det mest personlige, vi kan give hinanden i gave.

Læg mærke til at der ofte er smykker involveret ved store begivenheder såsom forlovelse og bryllup. Ved fødselsdage og andre lidt større begivenheder, såsom dimission fra en uddannelse, er der også mange, der vælger at give den heldige et smykke frem for andre alternativer.

Penge bliver ofte brugt på sjov og spas, praktiske ting bliver slidt op og smidt ud. Smykker og ure derimod er genstande, man kan beholde hele livet. Genstande, som hele tiden vil minde modtageren om en glædelig begivenhed, eller om den dag, hvor modtageren fik smykket.

Det skal du tænke på, når du vil købe et smykke
Det kan dog være svært at finde ud af hvilket smykke, man skal give og ramme plet på modtagerens smag. Derfor kan det være en fordel at vælge en online shop, der sælger smykker og ure, og som samtidig har fuld returret i tilfælde af, at gaven ikke falder i modtagerens smag.

Måske du kan være så heldig at fiske lidt info frem om hvilke mærker og typer af smykker, som modtageren bedst kan lide. F.eks. er der nogle der elsker guld, hvorimod andre ikke bryder sig om det og hellere vil have smykker af sølv - eller måske andre materialer. På Karat24 finder du en masse inspiration.

Smykker som samleobjekter med hver sin historie
Flere slags smykker er blevet til samleobjekter. Tag Pandora som eksempel. Man kan købe en halskæde eller et armbånd, hvor man løbende kan sætte nye vedhæng i. Pandora har mange vedhæng, som nemt kan symbolisere store begivenheder.
Nogle eksempler kan være en barnevogn, som kan symbolisere en fødsel, eller et hjerte, der kan symbolisere et parforhold eller noget helt tredje. Der er masser af muligheder.

Hånddesignede smykker til attraktive priser
Et fantastisk mærke, som leverer eksklusivt design til en god pris er Izabel Camille. Smykkerne er designet i en skandinavisk stil med fleur for detaljen. Ikke nok med, at smykkerne ser dyre og eksklusive ud, er prislejet i den fornuftige ende af skalaen.

Izabel Camille har et bredt udvalg af smykker med enkelt design, men også smykker med sans for detaljen. Alle deres smykker er først tegnet i hånden og derefter produceret. På den måde opnår deres produkter et unikt look.

Find unikke ure med moderne, minimalistisk design
Ønsker du at give et ur i gave, vil et mærke som Daniel Wellington være et oplagt valg. De designer meget moderne ure, som matcher den nordiske, minimalistiske stil. De er kendt for at have et meget enkelt design, hvor selve urskiven er hvid. Remmene findes i forskellige farver og materialer. Daniel Wellington designer ure både til mænd og kvinder.

Nogle populære mærker, som også designer meget smukke og unikke smykker eller ure, er Spirit Icons Denmark, Daniel Wellington, Nordahl Andersen, Izabel Camille, Trollbeads og Julie Sandlau.Mest læste