Cykelferie på Bornholm

SPONSORERET AF CYKELEKSPERTEN.DK

Cykelferie på Bornholm

Danmark er et cykelland. Vi er kun overgået af Holland. Dette er noget vi meget gerne vil holde vedlige - og findes der noget bedre sted i Danmark at cykle end på skønne Bornholm? Næppe. Bornholm er Danmarks perle – her er simpelthen så smukt.

Her går kombinationen af natur, aktivitet og sundhed op i en højere enhed.

Tager man sin cykel med til Bornholm er der rig mulighed for at opleve øen på bedste og fineste vis. Der er et hav af forskellige muligheder, man som turist og cyklist vil sætte pris på.

I princippet er det underordnet om man medbringer sin mountainbike, citybike eller måske endda sin elcykel. Omdrejningspunktet her er Bornholm – du skal blot sanse naturen og stemningen i det fri. Og lige netop denne oplevelse er unik.

Men hvad skal man lige præcis opleve, og hvilken rute retter sig bedst til cykling?

Cykelferie på Bornholm er ”måske” den mest optimale ferieform på øen overhovedet. Bornholm er bakker, bølger, brosten, røgede sild og rundkirker. Det er princippet kun dit tempo, som du naturligvis helt bevidst selv sætter, der er afgørende for hvor meget du kan nå at se.

Skal man hele øen rundt er der ca. 105 km. Øen har knap 40.000 indbyggere og en begrænset størrelse på 587 kvadratkilometer.

Nordeuropas smukkeste cykelvejnet

Det siges at Bornholm har et af Nordeuropas bedste og smukkeste cykelvejnet, som ganske enkelt bør opleves. Tager man hele turen langs cykelvejnettet udgør dette i omegnen af 240 km.

Så skal man hele vejen rundt, bør man prioritere sin tid og tur på bedste vis.

Steder som du vil synes om på Bornholm

Bornholms middelaldercenter, Svaneke chokoladeri, Kræmmerhuset, Christiansø, Bornholms teater, Svaneke is, Tovbanen, Gudhjem glasrøgeri og meget mere.

Rigtig god cykelferie på Bornholm.


Mest læste