Hold styr på tiden med et flot Karlsson-ur

SPONSORERET AF WATCHFELT.DK

Hold styr på tiden med et flot Karlsson-ur

Synes du, at dit hjem trænger til at blive frisket op, eller mangler du noget nyt til væggen derhjemme, kan du overveje tilføje et Karlsson vægur til din samling af indretningsdekorationer. Karlsson-ure fås i et hav af variationer, og derfor er der sikkert også et, der passer ind sammen med resten af dine ting.

Hollandsk design når det er bedst
Karlsson er et hollandsk brand, som specialiserer sig inden for design og produktion af ure. Karlsson-ure er kendetegnet ved, at selv om de ser moderne ud, så har de også et tidløst islæt, som gør, at de vil bestå tidens test. Mode kommer og går, men et Karlsson-ur vil holde i mange år.

Grunden til at Karlsson-ure altid formår at udarbejde innovative designs, kommer fra, at brandet ofte samarbejder med både nationale og internationale designere for at skabe nye ure. Udover disse har Karlsson også deres eget faste team af designere, som hjælper med at finde på nye og forfriskende designs, så der altid er en løbende rotation af designs.

Karlsson udsender to kollektioner hvert år, og man kan derfor se frem til nye ure fra det velkendte brand hver sjette måned. I deres kollektioner er der både standerure og vægur, om end sidstnævnte er mest populære.

Der er noget retro over at have et vægur hængende på væggen
Hvor ur før i tiden kun blev købt, fordi der var et praktisk formål med dem, bliver ur i dag i højere grad også brugt som pynt. Det gælder både armbåndsure, som efterhånden også er blevet opgraderet til smykker, men det gælder især vægure, som har fået et comeback inden for indretning og design.

I gamle dage havde folk ingen mulighed for at se, hvad klokken var, med mindre der var et fysisk ur i nærheden. I dag er alting digitaliseret, og mange bruger derfor deres smartphone, når de skal holde øje med tiden. Men en smartphone er lille og ikke stationær, hvorfor den kan forsvinde, når man har brug for den. Her kan et vægur – måske et fra Karlsson? - være svaret på problemet, for som beskrevet i indledningen er det i dag muligt at finde fine vægure, som både er funktionelle og passer ind med resten af indretningen.

Find lige det Karlsson-ur, der passer til din personlige stil
Alle Karlsson-ure er smukke og omhyggeligt designet, men deres udtryk er meget forskellige. Variation er godt for dig, som ønsker flere valgmuligheder, når du skal til at købe et vægur til dit hjem. Et vægur er ikke blot et ur men en del af selve indretningen. Så kan du for eksempel godt lide den skandinaviske stil, som er meget minimalistisk, men som alligevel hentyder til naturens råmaterialer, kan du overveje at bringe enten et Karlsson-glasur eller et Karlsson-vintageur ind i dit hjem.

Karlsson-glasuret er – som navnet antyder – et ur af glas, men du kan vælge forskellige prægninger til glasset, så du giver uret illusionen af tekstur. Uret har en perfekt, rund form, og tallene på urskiven er holdt i en simpel typografi, som let for øjnene at aflæse med det samme. Udgaven med træprægning er meget populær og passer også fint ind i et nordisk tema.

Karlsson-vintageuret er inspireret af ældre urmodeller men har et opdateret look, så den passer ind i moderne indretning. Her har uret også en cirkulær form, og tallene på urskiven har nærmest en grafisk udformning, hvilket kan lede tankerne hen på pop art fra 60’erne. Karlsson-vintageuret vil med sin underspillede elegance også passe rigtig godt ind i et hjem med minimalistisk design.


Mest læste