Kommunen søger frivillige: Hvem fortjener en pris?

24. JUN 2018 • 20:01 • AF HENRIK NIELSEN

Kommunen søger frivillige: Hvem fortjener en pris?

Regionskommunens social- og sundhedsudvalg ønsker igen i år at hædre det store arbejde, de frivillige foreninger laver på Bornholm. Derfor søger det kandidater til årets udgave af Bornholms Regionskommunes Frivillighedspris. Alle kan indstille kandidater til prisen.

Prisen gives som en påskønnelse til personer, foreninger eller andre, der udfører en særlig indsats for borgere på Bornholm. Det kan for eksempel være at fastholde, tiltrække og inspirere brugere og frivillige, oplevelser til forskellige borgergrupper, integrationsfremmende tiltag og tiltag, der skaber sammenhængskraft mellem borgere på Bornholm. Det fortæller kommunen på sin hjemmeside.

Social- og sundhedsudvalget beslutter på sit møde den 3. september, hvem der modtager prisen. Overrækkelsen finder sted i forbindelse med Frivillig Fredag den 28. september i Aakirkebyhallerne.

Forslag til kandidater sendes til regionskommunens Erhverv, Byg og Sekretariatet på Ullasvej og skal være modtaget senest den 16. august.

Med prisen følger 20.000 kroner, hvoraf minimum 50 procent skal gå til en anden forening efter modtagerens valg, fortæller kommunen.

SENESTE NYHEDER

16. NOV 2018 • 18:15
Svanekeøl vinder sølv og bronze
16. NOV 2018 • 16:11 FOR ABONNENTER
Leder: Husk nu at købe dine julegaver lokalt

MEST LÆSTE BORNHOLM

15. NOV 2018 • 16:45 FOR ABONNENTER

Toft tror på titlen

15. NOV 2018 • 15:38 FOR ABONNENTER

Fridolf: Jeg skal finde noget nyt at kaste mig over

Mest læste