NHH går digitalt

SPONSERET AF NHH

NHH går digitalt

Hos totalentreprenøren NHH er den digitale udvikling i den grad sat på dagsordenen. Som del af deres overordnede strategi, har de bestemt sig for at placere sig i forreste række, når det gælder digitalisering indenfor entreprenørbranchen. De er allerede i gang med at indtage deres frontløberposition ved at dokumentere byggepladser ved hjælp af droner.

En innovativ virksomhed
En begivenhed, der cementerer NHH’s plads i forreste række, er deres placering i konkurrencen Entrepreneur of the Year (EY) i 2017. Her vandt de nemlig kategorien Turn-Around i den prestigefyldte konkurrence. Konkurrencens formål er at hylde de mest innovative vækstvirksomheder. NHH vandt kategorien på grund af deres evne til at trodse økonomiske udfordringer og via innovative og strategiske tiltag skabe udvikling og vækst i virksomheden.

Målrettet digital strategi
Efter finanskrisen opstod der et behov for nytænkning, som førte til at NHH bestemte, at de ville satse på en digital udvikling. Målrettet har de derfor arbejdet på en digital positionering i entreprenørbranchen. Ønsket er at ryste det konservative ry af sig som traditionelt præger branchen. NHH er derfor foregangsmænd, når det gælder brugen af droner. De har nemlig grebet til den nyest tænkelige teknologi, når de registrerer og dokumenterer bygningsdele på byggepladser i fremtiden.

Brugen af droner
Droner kan gøre registreringsarbejdet langt mere effektivt og præcist end de metoder, der ellers anvendes i dag. I tillæg er dronerne billigere og meget hurtigere. Et registreringsarbejde for eksempel af eksisterende bygninger, som kan tage en uge at udføre for en mand, kan ved hjælp af en drone gøres på en dag. På den måde kan NHH virkelig effektiviserer deres arbejde og planen er at udskifte den lejede drone og dronefører med en fastansat medarbejder.

Udviklingen fortsætter
NHH’s ejer og administrerende direktør Marianne H. Rysgaard udtaler, at den digitale udvikling ikke har nået sit mål. Det er en vigtig del af deres strategi at se muligheder i digitale løsninger og derfor vil udviklingen fortætte fremover.
Mest læste