Find Bornholms Tidende på Folkemødet
Foto fra sidste års folkemøde: Berit Hvassum

14. JUN 2018 • 06:29 • AF ANDERS LILJEROTH

Find Bornholms Tidende på Folkemødet

Igen i år kan du finde dit lokale dagblad på Folkemødet i Allinge. Du finder Bornholms Tidende samme sted som sidste år, nemlig i et telt på Cirkuspladsen, lige ved siden af Domen. Teltet har åbent lige fra Folkemødets begyndelse torsdag middag, og alle er velkomne til at kigge forbi.

– Vi vil rigtig gerne se alle vores abonnenter, læsere og samarbejdspartnere – og alle dem der elsker Bornholm – i vores telt, siger kommerciel chef, Mette Tiensuu.

Chefredaktør Søren Christensen vil naturligvis også være i teltet, hvor han blandt andet skriver den daglige leder, og hvor læserne kan få en snak om avisen, og dele meninger og gode ideer med ham.

I teltet byder Bornholms Tidende på en kop kaffe, en iskold slushice med frugt fra Bornholms Mosteri eller en lækker tyggevenlig karamel fra Karamelkompagniet. Og så ligger dagens avis naturligvis fremme til gennemlæsning, så dagens nyheder kan nydes sammen med forfriskningen. Bornholms Tidende udkommer både fredag og lørdag med et ekstra tillæg til avisen med masser af læsestof og billeder fra Folkemødet.

I samarbejde med Dansk Folkeoplysnings Samråd, står Bornholms Tidende endnu et år for scenen, hvor alle kan få taletid. Det fungerer ligesom Speakers Corner i Hyde Park i London. Alle der har en sag, de vil fortælle om, kan gå på scenen og råbe tilskuerne op.

Scenen blev sidste år benyttet af op mod 100 talere, der spredte sig over masser af interessante emner og allerede nu, er der forudbookede taler med emner som arbejdsmiljø, sikkerhedspolitik, seksuelle overgreb og religion.

Vil man sikre sig en taletid på et bestemt tidspunkt, kan man på forhånd booke en tid. Det kan man gøre ved at udfylde en formular på bornholmstidende.dk, som findes under menupunktet Speakers Corner.

SENESTE NYHEDER

23. JAN 2019 • 19:45
Snekanonen er i gang i Østerlars
23. JAN 2019 • 17:21 FOR ABONNENTER
Skovhjælperne får hverken alt eller intet
23. JAN 2019 • 16:22 FOR ABONNENTER
Seismiske undersøgelser mellem Hasle, Nyker og Rønne
23. JAN 2019 • 13:18 FOR ABONNENTER
Mini-landsby står klar til brug

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

21. JAN 2019 • 18:07SPORT

Lund beskrives som et scoop

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen