Find Bornholms Tidende på Folkemødet
Foto fra sidste års folkemøde: Berit Hvassum

14. JUN 2018 • 06:29 • AF ANDERS LILJEROTH

Find Bornholms Tidende på Folkemødet

Igen i år kan du finde dit lokale dagblad på Folkemødet i Allinge. Du finder Bornholms Tidende samme sted som sidste år, nemlig i et telt på Cirkuspladsen, lige ved siden af Domen. Teltet har åbent lige fra Folkemødets begyndelse torsdag middag, og alle er velkomne til at kigge forbi.

– Vi vil rigtig gerne se alle vores abonnenter, læsere og samarbejdspartnere – og alle dem der elsker Bornholm – i vores telt, siger kommerciel chef, Mette Tiensuu.

Chefredaktør Søren Christensen vil naturligvis også være i teltet, hvor han blandt andet skriver den daglige leder, og hvor læserne kan få en snak om avisen, og dele meninger og gode ideer med ham.

I teltet byder Bornholms Tidende på en kop kaffe, en iskold slushice med frugt fra Bornholms Mosteri eller en lækker tyggevenlig karamel fra Karamelkompagniet. Og så ligger dagens avis naturligvis fremme til gennemlæsning, så dagens nyheder kan nydes sammen med forfriskningen. Bornholms Tidende udkommer både fredag og lørdag med et ekstra tillæg til avisen med masser af læsestof og billeder fra Folkemødet.

I samarbejde med Dansk Folkeoplysnings Samråd, står Bornholms Tidende endnu et år for scenen, hvor alle kan få taletid. Det fungerer ligesom Speakers Corner i Hyde Park i London. Alle der har en sag, de vil fortælle om, kan gå på scenen og råbe tilskuerne op.

Scenen blev sidste år benyttet af op mod 100 talere, der spredte sig over masser af interessante emner og allerede nu, er der forudbookede taler med emner som arbejdsmiljø, sikkerhedspolitik, seksuelle overgreb og religion.

Vil man sikre sig en taletid på et bestemt tidspunkt, kan man på forhånd booke en tid. Det kan man gøre ved at udfylde en formular på bornholmstidende.dk, som findes under menupunktet Speakers Corner.

SENESTE NYHEDER

18. OKT 2018 • 07:05
Minkfarm holder åbent hus
17. OKT 2018 • 19:07 FOR ABONNENTER
Endelig er der nogen, der har tid til at høre på mig

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. OKT 2018 • 18:06
Gum by Hviid erklæret konkurs
17. OKT 2018 • 05:53
Den nye sauna tager form

Mest læste