5.000 flyrejsende får en forsmag på Folkemødet i København
Foto: Københavns Lufthavn

13. JUN 2018 • 14:24 • AF REDAKTIONEN

5.000 flyrejsende får en forsmag på Folkemødet i København

Flere end 5.000 politikere, erhvervsledere, konsulenter, embedsfolk, journalister, organisationsfolk og politisk interessede er på vej til Bornholm med fly fra København.

Og for dem starter årets folkemøde i Københavns Lufthavns Finger A. Herfra har flyselskabet DAT bygget en regulær luftbro til Bornholm. Og her vil lufthavnen i samarbejde med Altinget give de rejsende den bedst mulige start på årets store demokrati-fest.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra lufthavnen.

Der bydes blandt andet på lounge-jazz og quiz med Cordua og Steno, bornholmske specialiteter og goodie-bags, når det politiske Danmark drager til Bornholm.

Lufthavnens ambition er at skabe hyggelig stemning og godt festivalhumør i Finger A. Derudover er der mulighed for opladning inden de tætpakkede, aktive dage på Bornholm – både i form af strøm og god kaffe, lover lufthavnen.

– I Københavns Lufthavn ser vi Folkemødet ikke alene som en stor, demokratisk begivenhed, men også som en begivenhed, der binder Danmark sammen, siger Thomas Woldbye, adm. direktør i Københavns Lufthavn.

– Folkemødet skaber debat, dynamik og energi på tværs af hele landet, og lufthavnen er det første samlingssted for mange af deltagerne. Vi ønsker at skabe en god og stemningsfuld start for de mange tusinde rejsende, der flyver til Folkemødet, siger lufthavnsdirektøren.

Mest læste