Holmgaard tager sin assistent med til Frem

13. JUN 2018 • 11:32SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Holmgaard tager sin assistent med til Frem

Trænerteamet Lasse Holmgaard og Samir Karadze var glade efter sejren på 1-0 over Køge Nord FC tirsdag aften, hvor de afslørede, at de fortsætter sammen i Boldklubben Frem i den kommende sæson.

– Samir og jeg har arbejdet sammen i fem-seks år, vi er gode venner, og vi kender hinandens roller. Så det bliver en fornøjelse at få ham med til Frem, sagde Lasse Holmgaard efter kampen tirsdag.

Samir Karadze bor allerede i København, og han var heller ikke i tvivl, da Holmgaard spurgte, om han ville med til Valby. Derfor skal NB Bornholm nu ud og finde både en cheftræner og en ny assistenttræner.

Hvem det bliver, vil først blive afsløret efter mandagens kamp mod Ballerup-Skovlunde som afgør, om bornholmerne rykker op i Danmarksserien.

Sejren over Køge Nord FC var Lasse Holmgaards sidste kamp i Nexø som træner, og han kunne ikke have ønsket sig en bedre:

– Nej, det kunne jeg ikke. I dag havde vi mandsmod, og vi fik doseret vores kræfter rigtigt. Det er helt vildt, at drengene kan blive ved. Det må jeg bare tage hatten af for, og det er det, de skal ned og have ros for nu, sagde Lasse Holmhaard efter sejren.
Hans kommende kollega i Frem var enig:

Selvom vi på forhånd havde hørt, at de skulle have en god fysisk, så synes jeg egentlig, det var os, som sad på det.

Men det var et godt hold, vi mødte, og jeg synes, det er os, der vinder, mere end det er dem, der taber, sagde Samir Karadze.


Mest læste