Sommerens første erhvervsassistent: Jeg troede aldrig, jeg skulle have hue på
Privatfoto

12. JUN 2018 • 11:10 • AF MIE MØLBAK

Sommerens første erhvervsassistent: Jeg troede aldrig, jeg skulle have hue på

Efter to år på skolebænken, kunne Camilla Riis Ellebye fra Klemensker i sidste uge sætte sin grønne hue på hovedet som den første i sin klasse. Hun afsluttede uddannelsen til erhvervsassistent med et stort 10-tal, der nu står skrevet i huens for.

– Det er helt fantastisk at være færdig – og så med så flot et resultat. Jeg troede aldrig, jeg skulle have hue på, siger Camilla Riis Ellebye.

Den kombinerede ungdomsuddannelse er en forholdsvis ny uddannelse, og Camilla Riis Ellebye er kun den anden bornholmer, der kan kalde sig erhvervsassistent. Den første blev uddannet i januar.

Uddannelsen foregår på Bornholms produktionsskole, Born Pro, der tilbyder to linjer på uddannelsen: Genbrugslinjen og handels- og turismelinjen.

Camilla Riis Ellebye har valgt den sidstnævnte.

– Det har været sjovt at få ord og læring på det, jeg har lavet tidligere, når jeg for eksempel har arbejdet i butik, siger hun.

Under uddannelsen gennemfører eleverne forskellige praktikforløb. Camilla Riis Ellebye har blandt andet været i praktik hos en vvs'er og i en børnehave.

– Jeg overvejer at læse videre til pædagog, men jeg skal lige tænke hen over sommeren, siger Camilla Riis Ellebye, der ser frem til nogle travle måneder på sit sommerjob på et hotel.

Mest læste

17. SEP 2018 • 19:11SPORT

Magnus Cort sagde selv fra til VM

15. SEP 2018 • 18:06SPORT

NB Bornholm skuffede mod KFUM

15. SEP 2018 • 17:39SPORT

En af de gode dage i Rønne

15. SEP 2018 • 14:58 FOR ABONNENTER

Hasses hemmelige mission: Saml et fodboldlandshold