Asylcenter beder folk om at stoppe tøjdonationer
Der skal ikke puttes mere tøj i containerne ved Slottet. Foto: Røde Kors

11. JUN 2018 • 15:32 • AF HENRIK NIELSEN

Asylcenter beder folk om at stoppe tøjdonationer

Bornholmerne har været flinke til at donere tøj til beboerne på Slottet. Der er blev smidt både bukser og bluser, jakker og joggingtøj samt alt muligt andet i de to tøjcontainere på pladsen for asylcentret. Derfra har det fundet vej til asylcentrets genbrugsbutik, hvor beboerne har kunnet købe det til meget rimelige priser.

Nu har Udlændingestyrelsen imidlertid besluttet at lukke de to asylcentre på Bornholm med udgangen af september. Det betyder selvfølgelig også, at butikken på Slottet lukker, hvorfor der ikke er brug for mere tøj på stativerne og hylderne.

Derfor beder Røde Kors bornholmerne op at stoppe med at donere tøj til asylcentret og asylansøgerne. Det sker i en pressemeddelelse, som Bornholms Tidende har modtaget.

– Vi takker mange gange for al det tøj, I har doneret til vores beboere her på asylcentret. Det har været meget værdifuldt og været med til at skabe rare stunder i vores lille butik, som har været drevet af dedikerede og hjertevarme frivillige og beboere, lyder det fra personale, frivillige og asylansøgere på Slottet

En anden butik
At der ikke er brug for godt genbrugstøj til asylansøgere, er ikke det samme som, at der ikke er brug for godt genbrugstøj. Det skal bare ikke afleveres i tøjcontainerne foran Slottet længere, forklarer Røde Kors. Til gengæld er der stadig mulighed for at aflevere godt genbrugstøj i Rønne.

– Vi vil gerne opfordre til, at I fremover tænker på nødlidende mennesker rundt om i verden og fortsat donerer jeres tøj til Røde Kors. Tøjcontaineren og butikken finder I i Østergade, fortæller personale, frivillige og asylansøgere på Slottet.

SENESTE NYHEDER

18. NOV 2018 • 16:17
Unge kan søge haslelegat
18. NOV 2018 • 13:33
Mejeriet bygger stadig
18. NOV 2018 • 13:15 FOR ABONNENTER
Bornholmere fravælger elbiler
18. NOV 2018 • 08:18
Kopiband begejstrede publikum

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. NOV 2018 • 09:03
Sangerinde kom tæt på publikum

Mest læste

17. NOV 2018 • 09:33 FOR ABONNENTER

Tiden modarbejder et nyt FC Bornholm