Falck og brandvæsen kommer 42 kilometer blomsterstriber til undsætning
Foto: Berit Hvassum

8. JUN 2018 • 12:18 • AF REDAKTIONEN

Falck og brandvæsen kommer 42 kilometer blomsterstriber til undsætning

Bornholm er ramt af tørke og høje temperaturer, og det betyder, at projektet #BornholmBlomstrer mangler vand før spiringen af mere end 42 kilometer med blomsterstriber kommer ordentligt i gang.

Men nu kommer der hjælp fra en uventet kant. Bornholms beredskaber ruller nemlig brandslangerne ud for at slukke tørsten i flere af blomsterstriberne.

Det oplyser Bornholms Landbrug.

Bornholms Brandvæsen og Falck Bornholm slår to fluer med et smæk, når de den kommende tid afhjælper noget af tørken i projektet. Det sker, nåt beredskabet skal forberede sig på en tør sommer med brandslukningsopgaver i tørre områder.

–Vi ser det som en vigtig indsats at bidrage med at få Bornholm til at blomstre. Vi afholder i forvejen en række øvelser, og så kan vi lige så godt bruge vandet på en fornuftig og konstruktiv måde, siger brandinspektør Michael Grønbech Dam fra Bornholms Brandvæsen i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at første øvelse med udlægning af vandfyldte slanger sker i aften klokken 19 til 21 ved blomsterstriben ved Plejecenter Snorrebakken i Rønne.

SENESTE NYHEDER

19. OKT 2018 • 15:02 FOR ABONNENTER
Vidner og rekvisit fra særpræget flugthistorie efterlyses
19. OKT 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. OKT 2018 • 05:51
Festen er aflyst

Mest læste