Bornholmere og turister skal teste ny alkoholfri øl
Foto: Svaneke Bryghus

8. JUN 2018 • 09:42 • AF REDAKTIONEN

Bornholmere og turister skal teste ny alkoholfri øl

Markedet for alkoholfri øl er i vækst i Danmark, og det kan også mærkes på Svaneke Bryghus, som sidste år lancerede en ny alkoholfri serie under navnet Don’t Worry bestående af den velkendte Pale Ale og en Julebryg.

Nu sender bryghuset en prototype på en ny variant ud til de bornholmske forbrugere og turister. Bornholm skal nemlig være testø for den nye variant i håbet om, at interessen og begejstringen for den nye alkoholfri Brown Ale er så stor, at bryggeriet kan brygge den op i større volumen og på sigt få den ud i handlen i resten af Danmark.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Øllen hedder Don’t Worry Brown Ale, og er en økologisk, alkoholfri mahognifarvet Ale med nuancer af sort te, frugt og humle. En mild, mørkere og mere frugtig Ale sammenlignet med Don’t Worry Pale Ale.

– På Svaneke Bryghus er vi begunstiget af vores placering på Bornholm, som vi naturligvis udnytter, når vi skal have feedback på nye varianter. Særligt sommeren med de mange turister er et godt tidspunkt at teste nye øl, fortæller Daniel Barslund, Adm. direktør for Svaneke Bryghus.

Don’t Worry Brown Ale er tappet på 1.600 flasker, som sælges i øens dagligvarebutikker samt i Svaneke Bryghus Restaurant, hvor den også fås på fad.

Mest læste

17. SEP 2018 • 19:11SPORT

Magnus Cort sagde selv fra til VM

15. SEP 2018 • 18:06SPORT

NB Bornholm skuffede mod KFUM

15. SEP 2018 • 17:39SPORT

En af de gode dage i Rønne

15. SEP 2018 • 14:58 FOR ABONNENTER

Hasses hemmelige mission: Saml et fodboldlandshold