Midtbornholms hattrick-helt: Det var fantastisk

3. JUN 2018 • 18:51SPORT • AF CARL-JOHAN PICKEL

Midtbornholms hattrick-helt: Det var fantastisk

Midtbornholm vandt lørdag 4-1 mod Hasle, og holdet er nu tæt på at kunne kalde sig vindere af Bornholms Brand Ligaen. Det vil i så fald for tredje år i træk.

Kampens store oplevelse i topopgøret var Midtbornholms Mathias Lund, som leverede et vaskeægte hattrick.

Desværre sluttede kampen for Mathias Lund med en ispose på foden. Heldigvis var den målfarlige spiller fortrøstningsfuld i forhold til skadens omfang.

– Arh, det er nok ingen ting. Det skete allerede i 1. halvleg, men så længe man holder det varmt, så gør det jo ikke ondt, forklarede Mathias Lund, der var lettet over sejren og sin egne mål

- Ja, helt ærligt, det var fantastisk at score, for jeg har ikke scoret i de to sidste kampe, og jeg er da ekstra glad, når man scorer tre gange i sådan en kamp her, hvor mesterskabet nu er meget tæt på for tredje år i træk. Jeg siger IKKE, at vi allerede har vundet, for vi skal jo vinde én kamp endnu, hvis Hasle får makspoint i de to sidste kampe.

Midtbornholm mangler Viking og Knudsker, og man skal aldrig sige aldrig i fodbold, men den ligner to store matchbolde til Midtbornholm.

– Jeg synes, 1. halvleg var fifty fifty de to hold imellem, men som 2. halvleg skred frem virkede det som om, de mistede kræfter, mens vores scoring til 2-1 giver os ekstra kræfter i resten af 2. halvleg, hvor vi jo har flere store chancer, vi ikke scorer på.

– Jeg tror nu på, vi kan vinde mesterskabet, og kan vi ikke det, så har fortjener vi heller ikke at vinde det, sluttede Midtbornholms målmager.

Midtbornholm fortjente sejren

Hos Hasle var sad André Kahlenberg ude med en skade. Han var enig i, at sejren gik til det rigtige hold.

– Set over alle 90 minutter var det fortjent, at Midtbornholm vandt. De havde jo en spiller, vi jo ikke kunne få bugt med i Mathias Lund, men jeg synes trods alt, at vi i små perioder – især i 1. halvleg – gjorde det godt. Efter pausen er der for meget, der går galt for os. Jeg ærgrer mig meget over, at Jim Finne Jørgensen måtte gå tidligt ud af kampen. Han kunne virkelig have gjort ondt på Midtbornholms forsvar, for han var jo enorm aktiv i de få minutter han fik, inden låret drillede.
– Når begge hold har afbud bla. pga skader, så har Midtbornholm nok bedre reserver, end vi har. Sådan så det i hvert fald ud.

Flere overraskelser i Midtbornholms startopstilling

Der var nogle gevaldige overraskelse i holdopstillingen hos Midtbornholm.

Målvogter Piotr Sochaczewski skulle vogte målet, og den tidligere storspiller Dennis Bo Pedersen var med i marken.

Det lignede en taktisk finte, men det var nu ikke bedyrede holdleder Steffen Hansen.
Begge var med pga afbud.

Piotr har som bekendt tidligere spillet for NB Bornholm og Rønne fB, men efter en skade i vinter har han haft spillelicens for Midtbornholm, idet han bor i Aakirkeby.

Han har længe gået skadet – og så pludselig bød muligheden sig. Det var nu ikke meget, den polske keeper fik at bestille.

Dennis Bo Pedersen har gjort sig fint i FC Bornholm og på den anden side af vandet, men er nu hjemme på Bornholm, hvor han træner Elite Bornholm, og så spiller han på 2. holdet, når der er tid til det.

– Ja, det er da flere år siden, jeg har spillet i den øverste række på Bornholm, så det var da sjovt, at jeg kom på scoringslisten. Men varmen kunne jeg godt have undværet, allerede ved pausen var jeg hårdt mærket, sagde Dennis Bo Pedersen


25. MAJ 2019 • 06:31 FOR ABONNENTER

Permagrønt søger medlemmer til nyt samarbejde

Mest læste