Lasse Holmgaard bliver ny træner i traditionsklub
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

25. MAJ 2018 • 07:15SPORT • AF TOMMY KAAS

Lasse Holmgaard bliver ny træner i traditionsklub

Efter 10 år som spiller i 1. division og Superligaen og derefter ni år som træner i NB Bornholm – kortvarigt i 2. division – er Lasse Holmgaard nu klar til nye udfordringer.

Nexø-træneren skal fremover være træner i traditionsklubben Frem fra Valby. Dermed skifter han Københavnsserien ud med 2. division.

Det oplyser BK Frem på sin hjemmeside.

– Lasse er en hårdtarbejdende træner, der udover at besidde de kompetencer og erfaringer, vi har kigget efter, også på egen krop ved, hvad der skal til, for at man som spiller kan få det maksimale ud af det at være fodboldspiller i både Superliga og 1. division. Og den ambition skal vores spillere have, skriver klubben.

Lasse Holmgaards største bedrift som træner var, da han i 2012 førte NB Bornholm op i 2. division. Et andet stort øjeblik var, da superligaklubben OB skulle en tur til Nexø i pokalturneringen, hvor odenseanerne måtte slide voldsomt i det for at hente en 1-0-sejr hjem.

Selv glæder sig Lasse Holmgaard nu til nye udfordringer, og han ser Frem som det perfekte match efter ni gode år på Bornholm, hvor han har været med til at udvikle NB, fortæller han til hjemmesiden,

– Nu er det helt rigtige tidspunkt for mig at tage næste step som træner, lyder det.

– Jeg tror meget på, at de erfaringer og kompetencer jeg tager med som træner kan bidrage til at fortsætte den udvikling, klubben er i og understøtte de ambitioner, klubben har.

– Alt ved Frem tiltaler mig, og jeg glæder mig til at møde folkene i klubben, lære spillerne at kende og spille foran klubbens fantastiske fans, siger Lasse Holmgaard.

SENESTE NYHEDER

24. MAJ 2019 • 17:53 FOR ABONNENTER
Designere: Nexø bobler og vi er en del af det
24. MAJ 2019 • 16:50 FOR ABONNENTER
Tilbageflyttere åbner butik og café
24. MAJ 2019 • 15:23 FOR ABONNENTER
Partier: Selvfølgelig skal Bornholm kompenseres
24. MAJ 2019 • 15:12 FOR ABONNENTER
Stort flertal vil have staten til at punge ud til Bornholm
24. MAJ 2019 • 14:58 FOR ABONNENTER
Udsigt til voldsom trængsel i de bornholmske alper

MEST LÆSTE SPORT

24. MAJ 2019 • 14:58 FOR ABONNENTER
Udsigt til voldsom trængsel i de bornholmske alper

Mest læste