Skraldeugen ruller: Vind en middag på Kadeau
Foto: Jens-Erik Larsen

23. MAJ 2018 • 15:01 • AF TOMMY KAAS OG MIE MØLBAK

Skraldeugen ruller: Vind en middag på Kadeau

Så er det nu, venner! Skraldeugen ruller, og Bornholm skal gøres ekstra fin til sommerferien.

Du kan deltage i Bornholms Tidendes store projekt og vinde fine præmier. Hovedpræmien er en middag for to personer på Kadeau – vinderen er den, der tager det bedste billede i løbet af Skraldeugen.

Du deltager ved at gå en tur og samle skrald i en pose eller sæk, tage et foto undervejs og sende det til os – og husk så også at smide skraldeposen ud.

Formålet ligger ligefor: Bornholm skal gøres sommerklar.

– For selv om Bornholm er fin – også meget finere end andre steder i Danmark, og det véd jeg – så kan man godt have en ambition om, at den skal være endnu finere, siger Søren Christensen, der er chefredaktør på Bornholms Tidende.

– Så vi står selvfølgelig bag det her store projekt, for hvis vi som avis ikke skulle stå i spidsen for sådan noget, hvem skulle så?

Det er bare med at komme af sted, lyder opfordringen fra Søren Christensen. Ud over en tur på Kadeau er der også kurve med bornholmske specialiteter på højkant. Dem bliver der trukket lod om efter Skraldeugen, som løber til og med søndag.

– Du kan være med til at sende et signal om, at vi på Bornholm gerne lige gør noget ekstra for, at øen tager sig godt ud til sommeren, lyder den direkte opfordring fra chefredaktøren.

– Vi håber meget, at mange vil være med i det her projekt, siger Søren Christensen.

Sådan deltager du
Bornholms Tidende har søsat projektet Skraldeugen. Formålet er at gøre Bornholm ren til sommeren – til glæde for os, der bor på øen, og for de mange turister, der er på vej hertil.

Tag en affaldspose under armen og gå ud i naturen eller på gaden og saml skrald. Dokumentér skraldeturen med et foto af dig selv og/eller dine følgesvende og send det til Bornholms Tidende. Så deltager du i konkurrencen.

Det bedste foto vinder en middag og dertilhørende vinmenu for to personer på Kadeau. Derudover trækker vi lod blandt alle deltagere om tre kurve med bornholmske lækkerier.

Du kan sende dit billede på mail til redaktion@bornholmstidende.dk, i en besked til avisens facebookside eller bruge #skraldeugen på Instagram.

Husk at skrive, hvor billedet er taget og gerne hvor meget affald, du samlede på stedet.

SENESTE NYHEDER

22. JAN 2019 • 20:12 FOR ABONNENTER
Rønne-center kan få ny status
22. JAN 2019 • 19:50 FOR ABONNENTER
Cowi: Et større center kan hente handel hjem til Bornholm
22. JAN 2019 • 15:40 FOR ABONNENTER
Lægernes formand: Regeringens plan er fornuftig
22. JAN 2019 • 14:54 FOR ABONNENTER
Her er chefen på deltid

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JAN 2019 • 07:07
Karlsvognen til salg

Mest læste

21. JAN 2019 • 18:07SPORT

Lund beskrives som et scoop

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen