29-årig bornholmer fra kendt købmandsfamilie bliver Rema 1000-chef i Nordsjælland
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

23. MAJ 2018 • 06:45 • AF TOMMY KAAS

29-årig bornholmer fra kendt købmandsfamilie bliver Rema 1000-chef i Nordsjælland

29-årige Martin Munch fra Østerlars er ny købmand i Rema 1000 i Veksø, Nordsjælland. Det oplyser De Samvirkende Købmænd.

Martin Munch er søn af Hans Jørn Munch, der først var uddeler i brugsen i Listed, inden han tog turen til Dagli’Brugsen Østerlars, og Vivian Munch.

Han er desuden nevø til Thorkild Munch, der var chef i brugsen i Østermarie.

I efteråret realiserede Martin Munch så den drøm, han selv havde, da han startede sin karriere som ung salgsassistent i Kvickly Rønne og er blevet chef i egen butik.

Hans far tog også af sted fra Bornholm som ung for senere at vende tilbage, men den plan følger Martin Munch næppe.

– Min kæreste er fra Fyn, så det er nok mere sandsynligt, at vi med tiden flytter endnu længere mod vest, siger Martin Munch til dsk.dk.

Martin Munch budgetterer med en pæn vækst i 2018 i den 10 år gamle butik, hvor han har Netto som nærmeste nabo. Til gengæld er der ingen andre dagligvarebutikker i Veksø, der ligger i området ved Måløv, Ballerup og Stenløse.

– De første fire måneder indikerer, at vi kan sprænge budgettet med nogle millioner kroner. Især på ferskvarekategorierne ligger vi med indeks på et godt stykke over 100, siger bornholmeren til dsk.dk.

– Vores volumen på hylderne er blevet større og mere stabil. Vi trimmer hylderne løbende, så butikken står salgsklar lige fra vi åbner til det store rykind mellem kl. 14.30 og 17.30, hvor vi til gengæld sætter alle medarbejdernes ressourcer ind på at møde kunderne på butiksgulvet og i kasserne, forklarer Martin Munch.


Martin Munch. Foto: Rema 100025. MAJ 2019 • 06:31 FOR ABONNENTER

Permagrønt søger medlemmer til nyt samarbejde

Mest læste