Optimismen breder sig hos Grønne Rønne
Arkivfoto: Berit Hvassum

21. MAJ 2018 • 09:07 • AF HENRIK NIELSEN

Optimismen breder sig hos Grønne Rønne

Meldinger fra borgmester Winni Grosbøll er med til at skabe optimisme i borgergruppen Grønne Rønne, der arbejder med udviklingen af Rønne. Senest har gruppens formand hørt borgmesteren ærgre sig over, at Store Torv næsten ligner Klondike, og da Rønnes fremtid er lagt i hænderne på regionskommunens økonomiudvalg med borgmesteren for bordenden, breder optimismen sig i Grønne Rønne.

– Vi vil nu med fortrøstning afvente begivenhederne hen over sommeren. Og så håber vi, at borgmesteren til efteråret fremlægger en handlingsplan, siger formand Bjarne Bech i en pressemeddelelse.

Kommunalbestyrelsen har allerede besluttet, at der skal laves en overordnet planlægning for Rønne udvikling, og hos Grønne Rønne har man visse forhåbninger til den plan.

– Nu kommer der gang i en overordnet plan, og ord bliver til handling. En handlingsplan, der betyder, at der snart kan sættes gang til at omdanne Rønne til en smuk og tidssvarende hovedby for Bornholm, med liv og leben for indbyggere og tilrejsende, lyder det fra Bjarne Bech.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste