Ny forsvarsgeneral i Nexø: Jeg glæder mig til at opleve slaget om Bornholm

16. MAJ 2018 • 13:38SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Ny forsvarsgeneral i Nexø: Jeg glæder mig til at opleve slaget om Bornholm

Tidligere i år lykkedes det NB Bornholm at gøre noget af et scoop, da klubben hentede Malik Conradsen til at styrke defensiven på holdet. Og den 27-årige spiller er faldet hurtig til i NB Bornholm, fortæller han:

– Det har været utrolig let at falde til i klubben, hvor både spillere, trænere og alle omkring klubben har taget rigtig godt imod mig. På banen synes jeg også, at jeg er faldet hurtig ind på holdet.

Conradsen er kommet til Nexø med et imponerende cv, som både tæller FC København og Brøndby IF, hvor han har spillet som ungdomsspiller. Som seniorspiller har han senest har været i BK Avarta, men har også en fortid hos Fremad Amager, Hvidovre IF og BK Frem.

Men selv om Malik Conradsen har prøvet meget i sin karriere, har han endnu ikke oplevet at spille derbyet på Bornholm:

– Der er blevet snakket en del om kampen. Nu har jeg jo spillet nogle derbys andre steder, og jeg tror bare, at det bliver endnu vildere og endnu mere intenst, når det er de to hold, som kæmper om det her på øen. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve det.

Selv om han nu spiller i NB Bornholm, er Malik Conradsen blevet boende i København, hvor han arbejder.

– Det er fint at pendle, men hvis jeg kunne med mit arbejde, ville jeg gerne herover og træne. Det ville også styrke sammenholdet i truppen. Men det fungerer faktisk meget godt, som det er. Jeg træner med hos Østerbro Boldklub, hvor jeg spiller et par gange om ugen. Men hvis det var muligt, ville jeg helt klart foretrække at træne med i Nexø.

For Malik Conradsen er det lidt et tilfælde, at han nu er havnet på Bornholm:

– Det gik lidt død i Avarta, hvor jeg spillede senest. Derfor skulle jeg væk derfra, og tilfældigt skriver Claudi Espersen til mig, at de havde snakket om, at de gerne ville have mig til Bornholm. Jeg havde så nogle snakke med Claudi og med Lasse (Holmgaard, træner), og så kom jeg hertil, hvor jeg fik at vide, at de også snakkede med Magnus Sonne, som jeg har spillet ungdomsfodbold sammen med.

Malik Conradsen kendte hverken Claudi Espersen eller andre i NB Bornholm:

– Jeg havde tidligere spillet herovre, men jeg kendte kun nogle navne herfra. Men så kom Sonne med, og det gjorde det bare endnu bedre.21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

Mest læste