Fragtfirma laver overskud på 10 millioner kroner
Foto: Berit Hvassum

16. MAJ 2018 • 10:35 • AF TOMMY KAAS

Fragtfirma laver overskud på 10 millioner kroner

Resultatopgørelsen for fragtfirmaet BHS Logistics – tidligere Bech-Hansen og Studsgaard – på Rønne Havn viser et overskud på 10,5 millioner kroner efter skat.

Selskabet kommer ud af 2017 med en egenkapital på 58,8 millioner kroner.

Omsætningen voksede med 4,7 mio. kroner, sammenlignet med forrige regnskabsår og rundede således 507 millioner kr. Antallet af ansatte er 224, oplyser selskabet.

Resultat er som forventet og har båret præg af fortsat udvikling af virksomheden. BHS Logistics har i 2017 undergået en yderligere kvalitetsoptimering og specialisering inden for de specifikke forretningsområder, som virksomheden arbejder med, oplyser direktør Morten Studsgaard.

Det flotte resultatet skyldes en væsentlig øget aktivitet i det første halvår af 2017 - i både ind- og udland. Der har i årets løb været en ekstraordinær høj vækst inden for de bornholmske aktiviteter. Andet halvår har været præget af kapacitetsmangel på fragtmarkedet samt udsving i godsmængderne, lyder det.

– I årets løb er der blevet investeret kraftigt i styrkelse af firmaets kvalitetsstyring for at understøtte virksomhedens vision om at være transportkøbernes sikre valg som samarbejdspartner, hvor værdiskabelse og høj kvalitet er vigtige parametre, udtaler Morten Studsgaard ifølge en pressemeddelelse.

– Vi har opnået et tilfredsstillende resultat i et konkurrencepræget transportmarked. Vi har opnået vores resultater gennem en målrettet indsats, for at sikre os i forhold til fremtidige transportkrav - specielt på pharma markedet. Resultatet er understøttet af en samlet gruppe medarbejdere i BHS Logistics A/S, der, i gennem en fokuseret indsats i hverdagen, sætter en ære i at gøre en forskel for vore kunder.

Selskabet er tilsluttet Danske Fragtmænd A/S og indgår i netværkene Nordic Chain AB, Pharma Logistics Alliance Network CVBA og System Alliance Europe GmbH. Selskabet har 28 europæiske samarbejdspartnere.

SENESTE NYHEDER

23. APR 2019 • 07:07 FOR ABONNENTER
Møbelfabrikkens påskemarked var et tilløbsstykke

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. APR 2019 • 17:03
Bilist til tjek for piskesmæld

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag