Færre bliver indlagt på hospitalet: Vi har opnået et stærkt resultat på kort tid
Foto: Berit Hvassum

15. MAJ 2018 • 17:06 • AF FLEMMING KOFOED

Færre bliver indlagt på hospitalet: Vi har opnået et stærkt resultat på kort tid

Siden Bornholms Hospital blev udpeget til at være udviklingshospital i Region Hovedstaden, har der været syv procent færre indlæggelser.

Det kom frem på den konference, som hospitalet holdt for nylig, og hvor de første resultater af udviklingshospitalets arbejde blev præsenteret.

Hospitalsdirektør Niels Reichstein Larsen glæder sig over, at det er lykkes at sætte nogle indsatser i gang, som i højere grad tager udgangspunkt i, hvad der skaber værdi for den enkelte patient, og som samtidig gør hospitalet mere effektivt og produktivt.

På hospitals hjemmeside skriver han:

–En ting er de ændringer i kulturen på hospitalet, vi arbejder med, og som er rigtig svære at måle. En anden ting er de mærkbare ændringer, som vi kan se direkte, som faldet i antallet af indlæggelser. Jeg er rigtig stolt af, at vi har opnået et så stærkt resultat på relativt kort tid. For det giver os en klar indikation af, at vi bevæger os i den rigtige retning.

Formålet med at være udviklingshospital er at ændre kulturen og skabe værdi for patienterne. Som det eneste hospital i Danmark er Bornholms Hospital sat fri for den sædvanlige styringsmodel og har 100 procent fokus på at styre efter det, der giver værdi for patienterne, beskrives det.

SENESTE NYHEDER

25. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Det nye Nexø Mole er rykket et skridt nærmere
25. MAJ 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

MEST LÆSTE BORNHOLM

25. MAJ 2018 • 08:50
Tyv stjal 380 kvadratmeter loft

Mest læste