Iværksættere vil skabe et nemmere gymnasieliv

SPONSORERET AF INSPO

Iværksættere vil skabe et nemmere gymnasieliv

Hvis man har gået i gymnasie, så ved man hvor hårdt det kan være, særligt når afleveringerne står i kø og man stadig skal opretholde et fornuftigt socialt liv. Derfor har tre unge iværksættere skabt en platform, der skal mindste stressen og særligt gymnasie travlheden.

De har skabt en platform ved navn Inspo, der har til formål at gøre det mere overskuelig og nemmere at komme igennem sine afleveringer & lektier. På deres platform kan man finde flere tusindvis af afleveringer, alt for lange fysikrapporter til små konkrete noter.

Som gymnasieelev har man mulighed for at få adgang til alle disse opgaver, imod at man bidrager til ”fælleskabet”, man skal nemlig uploade en af sine egne opgaver, før man kan få adgang til en ny opgave. På den måde bliver der kontinuerligt postet nye opgaver og aflevering, så man som gymnasieelev altid kan finde hjælp og inspiration til den opgave man er i gang med.

Siden er nem at finde rundt i og du har mulighed for at navigere rundt mellem fag og større opgaver, som SRP, DHO eller DIO, når du skal finde inspiration til din opgave. Selve designet og hjemmesidens funktionalitet har været et kerneområde, der har været vigtige for de tre unge iværksættere, da de mener, at man med et lækker hjemmeside og en masse solidt indhold kan tiltrække en masse brugere, uden der skal bruges store summer på markedsføringen.

”Vi har valgt et meget stilrent og clean look, der kan være med til at sende et signal om, at Inspo er et seriøst videncenter, når man skal have hjælp til sin aflevering i gymnasiet”, siger Signar, der er er medstifter af den nye platform.

På nuværende tidspunkt har de unge iværksættere blot få tusinde opgaver, men de regner stærkt med at det tal vil fordobles indenfor de næste par måneder.

”Formålet med siden er ikke at tjene penge, men at skabe en platform, der kan gøre livet nemmere for gymnasieleverne. Vi har selv gået i gymnasiet, så vi ved hvor hårdt det kan være” - Siger Hjalte, der også er en af medstifterne i Inspo.

Inspiration eller snyd?
Når man kigger på sådan en platform som Inspo, kan man godt få en tanke om, at nogen gymnasieelever direkte vælger at bruge den type platform til at snyde og kopiere opgaverne, her tilføjer Simon Nielsen

”Det har aldrig været formålet at skabe en snydekultur, men vi kan ikke komme udenom, at nogen folk måske vil kopiere opgaverne, hvilket er på eget ansvar, da alle opgaverne er i skolernes indeks, hvilket vil sige, at hvis en elev kopier et dokument, så vil de blive fanget i skolernes plagiatsystem. Inspo er skabt til inspiration, hvilket også kommer af navnet: inspo”.


Mest læste

18. APR 2019 • 23:35SPORT

Nyt stadionnavn til høring

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag