Militærkøretøjstræf var en stor succes
Foto: Klaus Linnert

13. MAJ 2018 • 10:32 • AF HOLGER LARSEN

Militærkøretøjstræf var en stor succes

Årets militærkøretøjstræf i Rønne har været en stor succes, skriver Klaus Linnert, leder af Bornholms Forsvarsmuseum, i en pressemeddelelse.

– Turen og opholdet på Store Torv oversteg alles forventning, fortæller Klaus Linnert fra evalueringen ved søndagens morgenmad.

– Det var svært for deltagerne at nå at snakke med alle de interesserede besøgende, der konstant var i de to timer, opholdet varede. Tak til Politihjemmeværnet for sikkert at ledsage os igennem til Store Torv og ud af byen, skriver museumslederen.

– Lørdagens åbent hus på forsvarsmuseet plæne var en så stor succes, at deltagerne allerede nu snakker om en gentagelse af dette fantastiske træf på Bornholm. Aldrig har de mødt så mange interesserede og vidende gæster på et træf. Det er svært at vurdere, hvor mange gæster, der var på træffet, men der skønnes at have været omkring 300, hvilket er en fantastisk antal, set i lyset af hvor specielt området er, mener Klaus Linnert.

Museet havde også et meget stort antal gæster denne dag, hvor kørslen med museets Jûlkat tiltrak en masse gæster. Det tiltag forsætter sommeren igennem.

Museet har åbent i dag søndag kl. 10-14.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

SENESTE NYHEDER

18. AUG 2018 • 18:04 FOR ABONNENTER
Bornholm lagde scene til Turboweekends sidste koncert
18. AUG 2018 • 14:02 FOR ABONNENTER
Anonym brevskriver til Tidende: Der er så mange syge hjerner
18. AUG 2018 • 10:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste