Waterjet snuppede sejren i Erling Rügge Memorial
Waterjet vandt finalen i Erling Rügge Memorial - kørt af John Mikkelsen. Foto: Torben Ager

11. MAJ 2018 • 20:11SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Waterjet snuppede sejren i Erling Rügge Memorial

Fredagens altoverskyggende begivenhed på travbanen, Erling Rügge Memorial til minde om banens tidligere formand, Erling Rügge, blev en stor triumf for Stald Il Chiccos Waterjet med John Mikkelsen i sulkyen, idet den vandt både den indledende afdeling og finalen.

Begge gange blev den hårdt presset af Igor Times og Stefan Lind-Holm, der dog var fuldt godkendt med to andenpladser i det hårde selskab.

I indledende afdeling var Waterjet overraskende i stand til at tage føringen fra start foran snuden af Igor Times. Sidste års vinder, Amadillo C N, var tidligt oppe for at presse på, men måtte give sig ind i opløbet.

I finalen tog Global Tinghøj spidsen i et opskruet tempo, der hurtigt bragte den 50 meter foran de øvrige. Med en omgang tilbage gik gassen dog ud af ballonen, hvorefter Waterjet tog over. Op mod målstregen blev den presset af Igor Times, men formåede at holde sig foran, til målstregen var passeret.

De øvrige vindere af de indledende afdelinger var Global Tinghøj og Return To Sweden, der ser ud til at få en god karriere på sin nye hjemmebane.

V5-spillet gav 262 kroner til 588 rækker med fem rigtige på kombinationen 4-3-2-2-5

V4-spillet gav 471 kroner til 202 rækker med fire rigtige på kombinationen 2-2-5-4

Dagens samlede omsætning blev 756.784 kroner, hvoraf 136.773 kroner var spillet på banen.


Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag