DBU og Sydbank tyvstarter nyt samarbejde på Bornholm

4. MAJ 2018 • 05:50SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

DBU og Sydbank tyvstarter nyt samarbejde på Bornholm

DBU har på landsplan indgået et samarbejde med Sydbank, som fra juli er sponsor for landspokalturneringen for seniorer i hele Danmark.

Men DBU Bornholm og Sydbank har tyvstartet samarbejdet, og derfor bliver banken allerede nu sponsor for indeværende sæsons pokalturneringer.

På Bornholm vil der også skulle kæmpes om Sydbank-pokalen i ungdomsfodbold, fordi aftalen er udvidet til også at gælde for ungdomsholdene.

Næstformand i DBU Bornholm, Dan Dellgren, er godt tilfreds med, at aftalen er faldet på plads. Ifølge ham sikrer sponsoratet, at pokalfodbolden på Bornholm får fornyet opmærksomhed.

DBU Bornholm markerer aftalen ved at invitere repræsentanter fra involverede klubber samt andre interesserede til at overvære lodtrækningen til dette års semifinaler for herre og damer.

Det foregår mandag den 7. maj kl. 15 i Sydbank i Rønne. Her skal der trækkes lod blandt herreholdene NB Bornholm, Hasle/Nyker, Rønne fB og Midtbornholm samt de tre damehold Nexø, Aakirkeby og Viking.

Her vil værtskabet for dette års finaler også blive afsløret.

Semifinalerne for damer vil blive afviklet torsdag den 17. maj, mens semifinalerne for herrerne vil blive spillet onsdag den 23. maj. Finalerne spilles tirsdag den 5. juni.

Mest læste

21. JAN 2019 • 18:07SPORT

Lund beskrives som et scoop

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen