Macbook covers er det nye sort

SPONSORERET AF BOMO.DK

Macbook covers er det nye sort

I takt med at flere & flere køber de populære Apple Macbook computere & iPhones, bliver vi et samfund, hvor vi ligner hinanden mere og mere, når vi kigger på vores elektroniske enheder. Derfor er det vigtigt at skille sig ud, så vi ikke ender med at være tro kopier af hinanden.

En af de måder at gøre det på, er at investere i et cover til sin Macbook eller et cool cover til sin iPhone. På den måde kan du hurtigt og nemt give din Apple enhed et helt nyt touch.

Særligt Macbook coverne er blivet ret populære her de sidste par år. Du kan f.eks. købe et lækkert marmor macbook air cover, hvor du forvandler din Macbook med et cool marmor design. Udover at coveret kan være med til at sætte dig eget præg på din Apple enhed, kan coveret være med til at beskytte din bærbar mod de værste slag og ridser.

Hvis du er tvivl om, hvilket Macbook cover du skal investere i, så kan du tage et kig på disse 2 fornuftige bud:

ESTUFF macbook cover
eSTUFF er et dansk mærke, der producerer en lang række forskellige computertasker og macbook covers. ESTUFF er et af de få danske mærker, der producerer Macbook covers. De har stor fokus på, at deres mac covers skal give din Macbook et helt nyt og frisk look.

Derudover giver et eSTUFF macook cover den mest optimale 360 graders beskyttelse, hvilket kan være en kæmpe fordel, hvis man vil forlænge levetiden på sin Macbook.

Du får altså et cover der kan være med til at differentiere din Macbook, men også et cover der giver din Macbook en god beskyttelse.

INCIPIO macbook cover
Incipio er et amerikansk mærke, der producerer enkle og farverige macbook covers. De er faktisk en af de få mærker, der kun laver helt clean macbook covers. Det vil sige, at de kun laver covers i en farve.

INCIPIO er målrettet til den mere konservative forbruger, der ønsker et cover der ikke er alt for sprængfyldt med farver og mønstrer.

Du kan finde alle INCIPIO macbook covers inde på deres officielle hjemmeside.

Du må ikke kun tænke i designet, når du skal investere i et cover til din Macbook. Det er også vigtigt at du tænker på selve beskyttelsen og den øget beskyttelse du kan tilføre din Macbook, når du køber et nyt cover.

Du bruger din bærbar hver dag, derfor skal du ikke undervurdere hvilken beskyttelse et cover kan tilføre din bærbar. Det kan derfor vaære en god ide at undersøge, om coveret er produceret af godkendte materialer og materialer der kan klare vedvarede rids og slag.

Vores råd til dig: Køb et unikt cover, men et cover der kan klare hverdagens strabadser.


Mest læste

22. FEB 2019 • 14:18 FOR ABONNENTER

DBU-formand klar til genvalg i 2020

21. FEB 2019 • 22:45SPORT

Guldnål til Aarsballe-leder

21. FEB 2019 • 13:18SPORT

Pengeregn over idrætten