Lægernes dom gør ondt: Taekwondo-legende stopper med grædende hjerte
Lis Borring nåede at vinde små100 medaljer i både nationale og internationale konkurrencer

25. APR 2018 • 14:26SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Lægernes dom gør ondt: Taekwondo-legende stopper med grædende hjerte

– Det var med grædende hjerte, at jeg efter en knæoperation og lægernes dom har besluttet at stoppe min karriere som udøver på det danske landshold.

Det fortæller den efterhånden legendariske taekwondokæmper fra Bornholms Taekwondoklub, Lis Borring, i dag til Bornholms Tidende.

Det blev til næsten 10 år med masser af konkurrencer, rejser, udfordringer, spænding og små 100 medaljer ved både danske og internationale stævner for den nu 71-årige Lis Borring.

– De største oplevelser var VM-guld i 2014 og dernæst EM-guldet både i 2015 og 2017, fortæller hun.

Lis Borring stopper dog ikke sine øvrige taekwondo-aktiviteter.

– Et stort plaster på såret er, at jeg for en uge siden skrev kontrakt med Dansk Taekwondo Forbund om at fortsætte arbejdet på landsholdet som assisterende landsholdstræner. Det er jeg meget glad for, og det ser jeg selvfølgelig som en ny og stor udfordring, siger Lis Borring.

– Jeg fortsætter naturligvis også som både udøver og træner i Bornholms Taekwondo Klub. At jeg nu også er assisterende landsholdstræner vil kun have en positiv afsmitning på klubben, idet jeg derved fortsat kan holde mig ajourført med regler og ændringer ude i den store verden.

– Taekwondo er for mig en livsstil, så jeg er forhåbentlig at finde i taekwondo-verdenen i mange år endnu, slutter Lis Borring.

18. JAN 2019 • 20:04 FOR ABONNENTER

Aakirkeby frygter at for meget rykker til Rønne

18. JAN 2019 • 18:56 FOR ABONNENTER

Mindre byer vil også have del i nye boliger

18. JAN 2019 • 18:45 FOR ABONNENTER

Flere maner til forsigtighed om byggeri af mange boliger

Mest læste