Nu er stranden ved Melsted lidt renere
Bente Meiborn og Liv Johanne Hutunen fik vejet deres affald af Thomas Bay Jensen her på Kannikegaard. Foto: Berit Hvassum

22. APR 2018 • 16:51 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Nu er stranden ved Melsted lidt renere

Især alle mulige små plastikstykker, men også nogle flasker og andre ting kunne Liv Johanne Huttunen og Bente Meiborn søndag eftermiddag aflevere på Kannikegaard i Aakirkeby.

– Vi var meget ned ved stranden omkring Melsted, så det var alt muligt, der var skyllet ind, vi fandt, siger Bente Meiborn.

De to kommer fra Gudhjem.

– Så det er jo også der, vi gerne bader. Og det var faktisk interessant at se, hvor meget der rent faktisk lå. Jeg troede, vi også ville få en lille gåtur ud af det, men vi nåede ikke særlig langt, så var poserne fyldt op, siger hun.

Thomas Bay Jensen, direktør i Bornholms Landbrug & Fødevarer, var også en tur ude med affaldssækkene for at foregå med et godt eksempel. Det var nemlig Bornholms Landbrug & Fødevare, Bofa, Danmarks Naturfredningsforening Bornholm og de Bornholmske Borgerforeningers Samvirke, der i fællesskab havde arrangeret dagen med opfordring til de bornholmske borgerne om at bevæbne sig med to sække og gå ud i naturen og rydde lidt op.

Og selv om opbakningen til arrangementet var ret beskeden, tror landbrugsdirektøren på, at affaldsindsamlingen kan forankres som en traditionsrig dag år efter år.

Læs mere i Bornholms Tidende mandag.

SENESTE NYHEDER

27. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Politikerne: Hotel- og campingområde skal sløjfes
27. MAJ 2018 • 12:13 FOR ABONNENTER
Ingrid vandt årets kartoffelkrig

MEST LÆSTE BORNHOLM

26. MAJ 2018 • 10:10
Affald er farligt for dyrelivet

Mest læste

26. MAJ 2018 • 06:22 FOR ABONNENTER

NB Bornholm skal vinde i dag: Vi har noget at bevise