Flyvende hollænder triumferede med tre sejre
Foto: Allan Rieck

21. APR 2018 • 22:57SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Flyvende hollænder triumferede med tre sejre

Den flyvende hollænder John Gommans var på det nærmeste flyvende lørdag aften med tre sejre, hvorved han bragte sig klart i spidsen blandt travbanens tre trænere.

Han indledte allerede i dagens første løb på Bornholms Brand Park, hvor han var hurtigst fra start med Sempre Avanti, der herefter ikke havde problemer med at holde hele vejen til en sikker sejr foran Wilbur og Bombay Laser.

Ved anden sejr var der lidt held med i spillet, idet løbets helt stor favorit Spot On La Marc galoperede i sidste sving, hvor det lignede en sikker sejr. Men pludselig slyngede den sig i galop, hvorefter vejen var banet for sejr til Wonderfull Ice, der på en stærk slutspeed henviste Spot On La Marc, der kom tilbage efter sit galopindslag, til andenpladsen.

I dagens hovedbegivenhed indledende afdeling af Golden Leaque-serien imponerede han med Wega Vang, der med en kanonåbning sikrede sig spidsen fra start, og siden ikke veg denne placering så meget som en tomme.

Forrige sæsons trænerchampion Rene Kjær gæstede for første gang i år banen. Det gjorde han med manèr, idet han vandt to sejre.

Først med Beyonce, der stort set ikke har bestilt andet end at galopere i de seneste starter. I hænderne på Kjær var den from som et lam og førte løbet fra start til mål.

Dernæst vandt han med sidste års hest Amadillo C N, der ingen problemer havde med at henvise en overraskende godt gående Lille Du og San Siro til de efterfølgende placeringer. Efter sejren gav Rene Kjær udtryk for at det er en hest der kan vinde det bornholmske mesterskab.

Saturday Night Racing sluttede med en flot sejr til det unge kusketalent Michelle K. Høstrup, der med Primary Engine sad udvendig på den fra start førende R-Osted Antik det meste af løbet. Midt i opløbet koblede hun grebet og vandt en rimelig sikker sejr.

V5-spillet gav 982 kroner til 91 rækker med de fem rigtige på kombinationen: 1-5-1-6-3

V4-spillet gav 580 kroner til 166 rækker med de fire rigtige på kombinationen: 1-6-3-5

Dagens samlede omsætning: 451.891 kroner, hvoraf de 55.355 kroner var spillet på banen.


18. JAN 2019 • 18:56 FOR ABONNENTER

Mindre byer vil også have del i nye boliger

18. JAN 2019 • 18:45 FOR ABONNENTER

Flere maner til forsigtighed om byggeri af mange boliger

18. JAN 2019 • 16:32 FOR ABONNENTER

Tv-hold opsporer japaner i Pedersker

Mest læste