Ansatte er utilfredse med sundhedsplatformen
Foto: Berit Hvassum

15. APR 2018 • 15:21 • AF FLEMMING KOFOED

Ansatte er utilfredse med sundhedsplatformen

Mange af de ansatte på Region Hovedstadens hospitaler er utilfredse med sundhedsplatformen.

Det viser en brugerundersøgelse, som regionen har udført, og hele 10.700 af de i alt 28.000 ansatte på hospitalerne har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.

Ifølge undersøgelsen har 13 procent svaret, at de er meget utilfredse med sundhedsplatformen, og 27 har svaret, at de er utilfredse. Det giver en samlet utilfredshedsprocent på 40.

23 procent er tilfredse og fire procent meget tilfredse, mens 32 procent af de adspurgte hverken er tilfredse eller utilfredse.

Undersøgelsen har også opdelt de enkelte personalegrupper på hospitalerne, og lægerne adskiller sig markant med den største utilfredshed over sundhedsplatformen. 27 procent af dem har svaret, at de er meget utilfredse og 39 procent, at de er utilfredse. Det giver en samlet utilfredshed blandt lægerne på hele 66 procent.

Der er taget flere skridt til forbedringer af sundhedsplatformen, og flere er på vej inklusive flere penge til udvikling af platformen. Blandt forbedringerne er der fokus på at fastholde flere lægesekretærer, forbedre arbejdsgangene, mere uddannelse samt oprette et nyt dialogforum med politikere, medarbejdere og ledelse.

Det forventes i øvrigt, at Rigsrevisionen kommer med sin undersøgelse af sundhedsplatformen i juni.

SENESTE NYHEDER

16. JAN 2019 • 08:18 FOR ABONNENTER
Lokalavis på vej med nyt navn: Den har sin berettigelse

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste