Ferieramte bornholmere kan spise lokalt i flyet
Kok Casper Rønne-Hansen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

13. APR 2018 • 11:20 • AF SOFIE EJDRUP

Ferieramte bornholmere kan spise lokalt i flyet

De bornholmere, der i løbet af april og maj flyver med charterselskabet Spies sydpå, kan se frem til at sætte tænderne i lokale specialiteter i luften.

Den bornholmske kok Casper Rønne-Hansen, der har en restaurant i Bornholms Lufthavn, har fået til opgave at stå for maden ombord på flyene. En menu, der altså vil bestå af bornholmske produkter.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan gengælde bornholmernes tillid til os ved at købe lokalt ind til vores flyvninger. Vi har sendt en masse udstyr til Rønne, som Casper så vil anrette maden i, udtaler kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, der igen i år flyver 10 gange fra Bornholm.

Casper Rønne-Hansen glæder sig over, at Spies med sin ordre er med til at støtte lokalsamfundet:

– (Det er, red.) Glædeligt, at det ikke altid er de store industrikøkkener, der får disse opgaver. Det er også med til at promote øens mange fine madspecialiteter – stor ros til Spies for at tænke lokalt.

De forskellige menuer på flyene vil blandt andet bestå af hjemmelavet krydderskinke med æggestand og grønt, bornholmsk spegepølse med løg og piment samt bornholmsk verdensmesterost med hjemmelavet løgmarmelade og ditto knækbrød.

SENESTE NYHEDER

19. MAR 2019 • 19:55 FOR ABONNENTER
Rekordår i brugsen

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. MAR 2019 • 09:00
Restaurant i Allinge til salg

Mest læste