Ny redningsaktion for håndbolden: Team NH bringer en efterlysning
Foto: Allan Rieck

21. MAR 2018 • 20:46SPORT • AF CARL-JOHAN PICKEL / TOMMY KAAS

Ny redningsaktion for håndbolden: Team NH bringer en efterlysning

Spillerne fra Team NH kunne efter kampen i søndags mod Allerød gå på en tidlig sommerferie.

Det samme gælder dog langt fra håndboldfællesskabets ledere, der atter engang skal ud i en overlevelsesmission for den bornholmske kvindehåndbold – nøjagtig som flere gange tidligere i de seneste år.

Selv om der er blevet brugt omkring 20 forskellige spillere på holdet i den nu afsluttede sæson, så er der i skrivende stund kun fire af disse spillere, der har givet tilsagn om at tage en sæson mere.

Heldigvis – hvis man må sige det sådan – har lederne for Team NH været i samme situation et par gange før, og hverken René Thisen, Lene Frigaard eller Ruth Schou har opgivet at finde en løsning, så der også er et bornholmsk damehold i Kvalifikationsrækken i næste sæson.

– Det ser meget stramt ud med antallet af spillere lige nu – men det har det gjort de seneste to år, så der venter da et stort stykke arbejde, inden vi senest den 1. juni skal have aftalen om holdfællesskabet på plads. Det betyder, at vi snarest holder et møde med de klubber, der pt. er med i Team NH, nemlig AaIF, Nexø, Viking og NH, fortæller René Thisen.

– Derfor vil jeg da meget gerne komme med en efterlysning her, at går der nogle derude, der vil spille håndbold, eller nogle, der kender nogle emner, vi kunne spørge om at være med næste år, så hører vi meget gerne fra dem.

– Vi har både en hjemmeside og en Facebook-gruppe, hvor man kan kontakte os, siger René Thisen.

Mest læste