Delikatessen er gået konkurs – men Den Gyldne Hane kører videre
Foto: Jens-Erik Larsen

20. MAR 2018 • 16:38 • AF ELISABETH KROGH / TOMMY KAAS

Delikatessen er gået konkurs – men Den Gyldne Hane kører videre

Ved dekret af 15.03.2018 har Skifteretten på Bornholm taget Susanne Jørgensen under konkursbehandling efter begæring modtaget den 02.03.2018, fremgår det af Statstidende.

Susanne Jørgensen har drevet virksomhederne Den Gyldne Hane fra adressen Brogade 9, 3730 Nexø og Delikatessen fra adressen Toldbodgade 3, 3730 Nexø.

Ejendommen, der huser Delikatessen, blev sat til salg sidste år, og på Facebook oplyser Susanne Jørgensen, at forretningen er lukket, til der er fundet en ny ejer.

– Men Den Gyldne Hane har jeg solgt og fortsætter som altid, oplyser hun.

– Jeg er ansat som ny bestyrer af Den Gyldne Hane, alt er som det altid har været. Heldigvis, lyder det fra Susanne Jørgensen.Kan du ikke se hele opslager fra Delikatessens facebookside, har vi sat det ind herunder:

"SÅ kom den triste dag .. som alle kan se i medierne idag , er delikatessen og den gyldne hane erklæret KONKURS !! Der er mange faktorer i denne sag som jeg ikke kan komme ind på her men indtil videre er DELIKATESSEN LUKKET indtil ny ejer findes ... MEN DEN GYLDNE HANE har jeg solgt og fortsætter som altid !! JEG er ansat som ny bestyrer af den gyldne hane alt er som det altid har været .. heldigvis ...og jeg bliver boende der hvor jeg har boet de sidste 14-15 år .... så der sker heller ikke nogen ændring .
jeg vil forsøge at få genskabt et KØKKEN på den gyldne hane således at mine kunder IGEN KAN KØBE DEJLIG MAD - MED HJEM -nu bliver det bare fra en anden adresse ...
der er sikkert mange spørgsmål der kommer i den nærmeste tid både vedr mad og selskaber ... men send mig en BESKED OVER MESSINGER .... så svarer jeg så hurtigt som jeg kan - og jeg vil i de næste dage kontakte de kunder som har bestillinger hængende vedr hvad der skal ske i nærmeste fremtid.
DET ER MED BLØDENDE HJERTE AT JEG HAR MÅTTE LADE DELIKATTESSEN LUKKE ... men når man tror man har en aftale med ens bank ... og når man står med en underskrevet købsaftale i hånden .. så forventer jeg ikke at det hele ender således ... jeg har arbejdet meget længe og hårdt for at finde en ny ejer som ville føre DELIKATESSEN videre og havde fundet dette ... men næh nej ... DET ville banken ikke !!
men jeg har ikke givet op endnu ... arbejder stadigvæk med at finde købere til DELIKATESSEN ... men pt er det vigtigste at mine venner og fantastiske kunder nu har fået en lille indsigt i denne triste situation ... nu håber jeg bare på at stormen lægger sig og en ny hverdag kan begynde ...
1.000.000.000.000 TAK TIL ALLE MINE FANTASTISKE STAMKUNDER GENNEM TIDEN ....
I BETYDER ALT FOR MIG OG MINE ANSATTE ...!!"

Citat slut.

Mest læste