Daniel Kruse vinder dessertkonkurrence i Herning
Arkivfoto

19. MAR 2018 • 08:48 • AF REDAKTIONEN

Daniel Kruse vinder dessertkonkurrence i Herning

Den ottende udgave af fødevaremessen Foodexpo åbnede søndag i Messecenter Herning til tre dage med gastronomiske sanseoplevelser i fokus.

I den forbindelse blev der uddelt en række priser, hvor Daniel Kruse fra Restaurant Molen i Nexø endnu en gang blev hædret for sine evner i det søde køkken.

I fagkonkurrencen Callebaut Chocolate Hero var årets tema "Make it sparkle", og her skulle deltagerne kreere kager baseret på nutidens trends og en tydelig smag af chokolade.

Dét gjorde Daniel Kruse bedst af alle, og han løb derfor med førstepladsen.

Foodexpo finder sted i MCH Messecenter Herning frem til den 20. marts.

Daniel Kruse har lagt vinderdesserten på Instagram:

Et opslag delt af Daniel Kruse (@chutneyp) den





SENESTE NYHEDER

15. DEC 2018 • 06:55 FOR ABONNENTER
Kokkeduo krydser fingre for mellemjulen
14. DEC 2018 • 15:35 FOR ABONNENTER
Kommunens miljøfolk slås med kæmpe arbejdspukkel
14. DEC 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

13. DEC 2018 • 18:08
Marianne tager afsked med Svaneke

Mest læste