Daniel Kruse vinder dessertkonkurrence i Herning
Arkivfoto

19. MAR 2018 • 08:48 • AF REDAKTIONEN

Daniel Kruse vinder dessertkonkurrence i Herning

Den ottende udgave af fødevaremessen Foodexpo åbnede søndag i Messecenter Herning til tre dage med gastronomiske sanseoplevelser i fokus.

I den forbindelse blev der uddelt en række priser, hvor Daniel Kruse fra Restaurant Molen i Nexø endnu en gang blev hædret for sine evner i det søde køkken.

I fagkonkurrencen Callebaut Chocolate Hero var årets tema "Make it sparkle", og her skulle deltagerne kreere kager baseret på nutidens trends og en tydelig smag af chokolade.

Dét gjorde Daniel Kruse bedst af alle, og han løb derfor med førstepladsen.

Foodexpo finder sted i MCH Messecenter Herning frem til den 20. marts.

Daniel Kruse har lagt vinderdesserten på Instagram:

Et opslag delt af Daniel Kruse (@chutneyp) den





SENESTE NYHEDER

15. JUL 2018 • 19:09 FOR ABONNENTER
Det sker ikke hver dag: Sjældent fund opdaget ved Arnager
15. JUL 2018 • 08:23 FOR ABONNENTER
Tørken koster dyrt: Landbrug har taget hul på vinterfoderet

MEST LÆSTE BORNHOLM

14. JUL 2018 • 06:02
Aakirkeby er klar til retrofest
14. JUL 2018 • 08:13 FOR ABONNENTER
Handelsstandsforening: Handl lokalt for alles skyld

Mest læste