Daniel Kruse vinder dessertkonkurrence i Herning
Arkivfoto

19. MAR 2018 • 08:48 • AF REDAKTIONEN

Daniel Kruse vinder dessertkonkurrence i Herning

Den ottende udgave af fødevaremessen Foodexpo åbnede søndag i Messecenter Herning til tre dage med gastronomiske sanseoplevelser i fokus.

I den forbindelse blev der uddelt en række priser, hvor Daniel Kruse fra Restaurant Molen i Nexø endnu en gang blev hædret for sine evner i det søde køkken.

I fagkonkurrencen Callebaut Chocolate Hero var årets tema "Make it sparkle", og her skulle deltagerne kreere kager baseret på nutidens trends og en tydelig smag af chokolade.

Dét gjorde Daniel Kruse bedst af alle, og han løb derfor med førstepladsen.

Foodexpo finder sted i MCH Messecenter Herning frem til den 20. marts.

Daniel Kruse har lagt vinderdesserten på Instagram:

Et opslag delt af Daniel Kruse (@chutneyp) den





SENESTE NYHEDER

22. SEP 2018 • 18:33 FOR ABONNENTER
Løvstikken kan være på vej mod lukning
22. SEP 2018 • 18:07SPORT
Her er Almindingsløbet i billeder
22. SEP 2018 • 15:31 FOR ABONNENTER
Vandet får fart på i svømmehallen
22. SEP 2018 • 14:16
Flere vil holde får og geder
22. SEP 2018 • 13:00 FOR ABONNENTER
Siff er blevet en kendis

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste