Travlhed hos samaritter

19. MAR 2018 • 05:32 • AF FLEMMING KOFOED

Travlhed hos samaritter

– 2017 har været et aktivt år for gruppen. Vi har haft 63 samarittervagter fordelt over hele året. Heraf var der syv nattevagter på henholdsvis Folkemødet, Wonderfestiwall og Stafet for Livet. Vi har brugt ca. 2600 timer på vores vagter. Folkemødet og Wonderfestiwall står begge for 500 timer. Derudover er der brugt timer på uddannelse og klargøring af vores materiel.

Det fortalte gruppeleder for Bornholms Frivillige samaritter Bernt Jensen på årsmødet.

– Vi har haft to samarittervogne og har nylig investeret i en tredje vogn. I 2017 var der flere vagter, der faldt på samme tidspunkter, så da var vi tre hold samaritter ude på samme tid, tilføjede han.

– Bornholms Frivillige Samaritter har haft årets første samarittervagter. Vi er klar til at stille op hele året, udtaler Bernt Jensen. En af de store udfordringer bliver igen i år Folkemødet. Der har vi 10 personer på vagt fra klokken 8 til 24 alle dagene. Derudover har vi også nattevagter på Allinge Havn, og på Cirkuspladsen så længe der er aktiviteter der.

– Andre opgaver bliver Wonderfestiwall, Sildefest i Hasle, Gangforeningen Rotnas tur Bornholm Rundt og Viking Atletiks mange løbsarrangementer, hvor Etapen også er en af de store med mange samaritter af sted.

Der var genvalg til Gruppeleder Bernt Jensen. Ny Materialeansvarlig blev Per Hansen. Revisor Anne Holm blev genvalgt som revisor. Kasserer og vagtfordeler Lisbeth Holm, og møde og uddannelsesansvarlig Pia Paulsen var ikke på valg.

SENESTE NYHEDER

17. JAN 2019 • 14:52 FOR ABONNENTER
Destination Bornholm: Nyt museum kan fremme turismen
17. JAN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste